Közös utakon a V-Busz és a helyi turisztikai cégek

Írta:  8200 Veszprém június 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A turisztikai igényeknek megfelelő menetrend kialakítása és annak hatékonyabb kommunikációja kapcsán együttműködést kötött a V-Busz, a Tourinform Veszprém és a Bakony és Balaton TDM.

A V-Busz képviseletében Pálinkás Norbert ügyvezető, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. részéről Bérczi Beáta ügyvezető és a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. vezetője, Sigmond Eszter hosszú távú megállapodást kötöttek egymással.

A felek megállapodtak abban, hogy a jövőben rendszeresen egyeztetnek, hogy a V-Busz menetrendje minél jobban kiszolgálja a városban megrendezésre kerülő kulturális rendezvényeket, azok látogatóit, városba érkező turistákat, valamint ezeket a változásokat minél hatékonyabban kommunikálják, juttassák el az utazóközönséghez. A két turisztikai cég saját információs felületein: Facebookon és weboldalaikon is közzéteszi a V-Busz menetrendi változásait, újításait.

A felek az év második felében az EKF 2023 minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében közös munkacsoportot alakítanak - közölte a V-Busz.
 

Ezt már olvasta!?

Kevés hó, sok baleset

A szerda délelőtti intenzív havazás ideje alatt több baleset is történt a megye útjain.

 Márciusban eddig több mint hetven szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat.

Bővített kapacitásokkal készül az év végére a Magyar Posta

Raktárainak bővítésével és egy új, nagy teljesítményű csomagfeldolgozóval készül az év végi forgalomra a Magyar Posta.

Így kampányol az ittas járművezetés ellen a rendőrség

Nem kell minden történet végére "csattanó"! Kisfilmet készített a megyei rendőrség, hogy az ittas járművezetés ellen kampányoljon. 

Szerdától csökken az üzemanyagok ára

A Mol csökkenti 9 forinttal a 95-ös benzin és 7 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásból.

Na-Bed