Közös utakon a V-Busz és a helyi turisztikai cégek

Írta:  8200 Veszprém június 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A turisztikai igényeknek megfelelő menetrend kialakítása és annak hatékonyabb kommunikációja kapcsán együttműködést kötött a V-Busz, a Tourinform Veszprém és a Bakony és Balaton TDM.

A V-Busz képviseletében Pálinkás Norbert ügyvezető, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. részéről Bérczi Beáta ügyvezető és a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. vezetője, Sigmond Eszter hosszú távú megállapodást kötöttek egymással.

A felek megállapodtak abban, hogy a jövőben rendszeresen egyeztetnek, hogy a V-Busz menetrendje minél jobban kiszolgálja a városban megrendezésre kerülő kulturális rendezvényeket, azok látogatóit, városba érkező turistákat, valamint ezeket a változásokat minél hatékonyabban kommunikálják, juttassák el az utazóközönséghez. A két turisztikai cég saját információs felületein: Facebookon és weboldalaikon is közzéteszi a V-Busz menetrendi változásait, újításait.

A felek az év második felében az EKF 2023 minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében közös munkacsoportot alakítanak - közölte a V-Busz.
 

Ezt már olvasta!?

Országos tűzgyújtási tilalmat rendeltek el

Országos tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Földművelésügyi Minisztérium (FM) pénteken.

Csökkent az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 3-3 forinttal csökkentette a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.

Pofozkodás egy veszprémi lottózóban

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 40 éves veszprémi férfi ellen, a nyomozó hatóság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Rekord, zene és vidám családi élmények a Balaton Fesztiválon

A legtöbb hazai egy időben egy helyen szelfit készítő ember rekordját állították fel Balatonkenesén a Balaton Fesztiválon

Tom Jones érkezik a veszprémi prémium fesztiválra

Visszatérő fellépő és Magyarországon először koncertező előadója is lesz az idei VeszprémFestnek 2017 július 12. és 15. között.

Na-Bed