Közös utakon a V-Busz és a helyi turisztikai cégek

Írta:  8200 Veszprém június 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A turisztikai igényeknek megfelelő menetrend kialakítása és annak hatékonyabb kommunikációja kapcsán együttműködést kötött a V-Busz, a Tourinform Veszprém és a Bakony és Balaton TDM.

A V-Busz képviseletében Pálinkás Norbert ügyvezető, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. részéről Bérczi Beáta ügyvezető és a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. vezetője, Sigmond Eszter hosszú távú megállapodást kötöttek egymással.

A felek megállapodtak abban, hogy a jövőben rendszeresen egyeztetnek, hogy a V-Busz menetrendje minél jobban kiszolgálja a városban megrendezésre kerülő kulturális rendezvényeket, azok látogatóit, városba érkező turistákat, valamint ezeket a változásokat minél hatékonyabban kommunikálják, juttassák el az utazóközönséghez. A két turisztikai cég saját információs felületein: Facebookon és weboldalaikon is közzéteszi a V-Busz menetrendi változásait, újításait.

A felek az év második felében az EKF 2023 minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében közös munkacsoportot alakítanak - közölte a V-Busz.
 

Ezt már olvasta!?

Egy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt a péntek esti müncheni lövöldözés elkövetője.

Közel 1,5 milliárd forintra pályázik a város

Az önkormányzati bizottsági ülések legfontosabb témáiról tartott tájékoztatót Hegedűs Barbara alpolgármester a napokban.

Rendőrök készítik fel a gyerekeket a nyári szünetre

A Dózsa György Általános Iskola negyedik osztályosainak tartottak közlekedésbiztonsági foglalkozást szerdán.

Közel 8000 főt várnak

Most szombaton rendezik meg a Spartan Race Veszprém Sprint versenyt a megyeszékhelyen. Nagy forgalom várható a Betekints-völgy környékén.

Minden második ember rendelkezik adója 1+1 százalékáról

Az előző évben 32 milliárd elvi keretből 14,5 milliárdot ajánlottak fel az adózók valamilyen célra.

Bakony Média névjegykártya