Közös utakon a V-Busz és a helyi turisztikai cégek

Írta:  8200 Veszprém június 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A turisztikai igényeknek megfelelő menetrend kialakítása és annak hatékonyabb kommunikációja kapcsán együttműködést kötött a V-Busz, a Tourinform Veszprém és a Bakony és Balaton TDM.

A V-Busz képviseletében Pálinkás Norbert ügyvezető, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. részéről Bérczi Beáta ügyvezető és a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. vezetője, Sigmond Eszter hosszú távú megállapodást kötöttek egymással.

A felek megállapodtak abban, hogy a jövőben rendszeresen egyeztetnek, hogy a V-Busz menetrendje minél jobban kiszolgálja a városban megrendezésre kerülő kulturális rendezvényeket, azok látogatóit, városba érkező turistákat, valamint ezeket a változásokat minél hatékonyabban kommunikálják, juttassák el az utazóközönséghez. A két turisztikai cég saját információs felületein: Facebookon és weboldalaikon is közzéteszi a V-Busz menetrendi változásait, újításait.

A felek az év második felében az EKF 2023 minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében közös munkacsoportot alakítanak - közölte a V-Busz.
 

Ezt már olvasta!?

Szombaton lesz a középiskolába jelentkezők központi írásbeli vizsgája

A vizsgát 431 intézményben, 542 helyszínen lehet megírni.

Jelentősen emelkedtek az albérletárak Veszprémben

Győr után nálunk a legdrágábbak a bérleti díjak vidéken.

Jelentősen bővül a sportszer kínálat Veszprémben

Hatszáz négyzetméteres veszprémi üzlettel bővül a hazai Hervis sportszer és sportruházat lánc. Csütörtökön nyit, de mi már szerdán belestünk.

Szombaton nyit az eplényi sípálya

Szombaton indul a síszezon Eplényben.

Befektetőbarát település lett Veszprém

Lezárult a Nemzeti Befektetési Ügynökség Befektetőbarát Település Programja, amelyet Veszprém MJV is sikeresen teljesített.

Na-Bed