Beindultak a sörcsapok

Írta:  8200 Veszprém június 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Csütörtökön elkezdődött a 7. Veszprémi Sörfesztivál. Vasárnapig válogathatunk a jóféle italokból és élvezhetjük a programokat.

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Szücs Balázs, a szervező Historia Cégcsoport ügyvezető-igazgatója kiemelte, sörkülönlegességekkel és remek programokkal készültek ezekre a napokra.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő szerint minden rendelkezésre áll, ami egy tartalmas sörfesztiválhoz szükséges. Összesen több mint 40 féle sörkülönlegesség, Magyarország legszebb rendezvényhelyszíne, valamint jó idő és remek hangulat. - A Veszprémi Sörfesztivál rákerült a megyeszékhely fesztiváltérképére, jól kiegészíti a nyári programkínálatot - hangsúlyozta. 

 

Első este az AC6DC - AC/DC Tribute és a Hollywoodoo adott fergeteges koncertet, vasárnapig pedig további remek zenekarok érkeznek.  

További részletes program és italkínálat ITT.

 

 

Ezt már olvasta!?

Virágosítás holland módra

Hollandia, Németország és Ausztria után Veszprémbe érkezett és itt dolgozott az a különleges ültetőgép, melynek köszönhetően tavasszal virágszőnyeg borítja majd két parkunk gyepfelületét.

A NAV-nak 221 nagy adósa volt június végén

 Egymilliárd forint feletti adóhiánya két adózónak van, 500 millió forint feletti pedig 21-nek, közülük kettő magánszemély.

Ittasan ütközött neki a vasúti fénysorompónak

A májusban történt baleset nyomozását vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség a napokban.

Lisa Stansfield is fellép a VeszprémFesten

Mészáros Zoltán fesztiváligazgató péntek délelőtt ismertette a tizenharmadik VeszprémFest műsorát a városházán.

Vegyes tapasztalatokkal zárult a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés

Több mint 34 tonna élelmiszert vontak ki a forgalomból.

Bakony Média névjegykártya