Beindultak a sörcsapok

Írta:  8200 Veszprém június 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Csütörtökön elkezdődött a 7. Veszprémi Sörfesztivál. Vasárnapig válogathatunk a jóféle italokból és élvezhetjük a programokat.

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Szücs Balázs, a szervező Historia Cégcsoport ügyvezető-igazgatója kiemelte, sörkülönlegességekkel és remek programokkal készültek ezekre a napokra.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő szerint minden rendelkezésre áll, ami egy tartalmas sörfesztiválhoz szükséges. Összesen több mint 40 féle sörkülönlegesség, Magyarország legszebb rendezvényhelyszíne, valamint jó idő és remek hangulat. - A Veszprémi Sörfesztivál rákerült a megyeszékhely fesztiváltérképére, jól kiegészíti a nyári programkínálatot - hangsúlyozta. 

 

Első este az AC6DC - AC/DC Tribute és a Hollywoodoo adott fergeteges koncertet, vasárnapig pedig további remek zenekarok érkeznek.  

További részletes program és italkínálat ITT.

 

 

Ezt már olvasta!?

Az epicentrum a közép-olaszországi Marche és Umbria tartomány térségében volt.

Piacokon, vásárcsarnokokban ellenőriz a NAV

Az akció célja a számla- és nyugtaadás, a pénztárgépek használatának, valamint az alkalmazottak bejelentésének vizsgálata.

Baleset Veszprém határában

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Veszprémben.

Baleset és avartűz volt csütörtökön

Gyulafirátótnál motoros csapódott bele egy utánfutós autóba, Hajmáskérnél pedig avartűz volt április negyedikén, csütörtökön.

24 óra alatt hét ittas vezető akadt fenn a rendőrség hálóján

Az elmúlt napon hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök, közülük egy balesetet okozott.

Na-Bed