Beindultak a sörcsapok

Írta:  8200 Veszprém június 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Csütörtökön elkezdődött a 7. Veszprémi Sörfesztivál. Vasárnapig válogathatunk a jóféle italokból és élvezhetjük a programokat.

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Szücs Balázs, a szervező Historia Cégcsoport ügyvezető-igazgatója kiemelte, sörkülönlegességekkel és remek programokkal készültek ezekre a napokra.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő szerint minden rendelkezésre áll, ami egy tartalmas sörfesztiválhoz szükséges. Összesen több mint 40 féle sörkülönlegesség, Magyarország legszebb rendezvényhelyszíne, valamint jó idő és remek hangulat. - A Veszprémi Sörfesztivál rákerült a megyeszékhely fesztiváltérképére, jól kiegészíti a nyári programkínálatot - hangsúlyozta. 

 

Első este az AC6DC - AC/DC Tribute és a Hollywoodoo adott fergeteges koncertet, vasárnapig pedig további remek zenekarok érkeznek.  

További részletes program és italkínálat ITT.

 

 

Ezt már olvasta!?

Jogosítványt, személyit! Virágot tessék

Egyedi közúti ellenőrzésben lehetett része azoknak a hölgyeknek, akik kedd délelőtt a Veszprém és Kádárta közötti útszakaszon közlekedtek. 

Kiállítással emlékeznek az I. világháborúban elesettekre

A Krajcáros Alapítvány 25 éve dolgozik azért, hogy méltó módon emlékezzen meg az I. világháborúban elesettekről. Kiállításuk most a Veszprémi Petőfi Színházban tekinthető meg.

Tíz fokos lehűlés jön a hét utolsó napjára

Szombat este már az ország nyugati határainál járt az a hidegfront, ami jelentősen lehűti a levegőt vasárnapra. 

Megújul az 500 forintos

2019. február 1-től lehet fizetni majd az új 500 forintos címlettel.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán páros mozi belépőket nyerhetnek.

Na-Bed