Türelmes, megértő, alapos szakember Fotó: Porga Gyula/Facebook

Türelmes, megértő, alapos szakember

Írta:  8200 Veszprém július 04 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az üzemorvoslás területén végzett kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként Perlaky- díjat vehetett Dr. Benedek Adrien.

Dr. Benedek Adrien pontosan 50 évvel ezelőtt végzett a Pécsi Tudományegyetemen belgyógyászként. Pályája kezdetén, 1969 és 1975 között a dombóvári kórházban dolgozott, mielőtt visszatért volna szülővárosába, Veszprémbe.

Munkáját a szakmában is elismerték, 1975 és 1988 között az Országos Orvos szakértői Bizottságban szakértőként dolgozott. 1995-től a mai napig üzemorvosi szakfeladatot látott/ lát el többek között a Volán, a VKSZ, Petőfi Színház, Magyar Államkincstár, Ring Autó Kft., Interspar és az Aldi intézményeknél és cégeknél.

Az üzemorvosi feladatok ellátása mellett nagy hangsúlyt fektetett az egészségügyben dolgozók utánpótlásának kinevelésére, 1975 és 1995 között a Kállai Éva Gimnázium Egészségügyi Szakközépiskola és Szakiskolában egészségügyi és belgyógyászati ismereteket tanított. Türelmes, megértő, alapos szakember, aki időt és energiát nem kímélve végzi feladatait, amit nem csupán munkának, hanem hivatásnak tekint.

Precíz, pontos, megbízható munkavégzés jellemzi. Szakmai munkája mellett belgyógyászati előadásokat tart, valamint szervezett formában elsősegély nyújtási ismeretekkel segíti a polgárokat. Jótékonysági programokban aktívan részt vesz, szívesen nyújt segítséget karitatív eseményeken.

2019-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése az üzemorvoslás területén végzett kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként részére Perlaky-díjat adományoz. 

Ezt már olvasta!?

Ezekben a napokban nyilatkozhatnak az alkalmazottak arról, hogy ebben az évben milyen kedvezményekkel csökken a személyi jövedelemadójuk illetve adóalapjuk. 

Hétfőtől gyűjtik a fenyőfákat

A „VHK” Nonprofit Kft. a tömbházas területeken 2018. január 8-tól végzi a fenyőfák gyűjtését.

Közeledik a társaságiadó-bevallás ideje

A vállalkozásoknak május 31-éig kell benyújtaniuk a társaságiadó-bevallást és gondoskodniuk a beszámoló letétbe helyezéséről és közzétételéről. 

Ilyet még nem látott az ország, először Veszprémben

Hazánk első köztéri súlylökő viadalát rendezik meg az Óváros téren hétfőn. 

Ismét sok a szabadtéri tűzeset

A múlt héten péntektől ismételten életbe lépett az országos tűzgyújtási tilalom.

Na-Bed