Exkluzív air race show Veszprém közelében Fotó: airrace.redbull.com

Exkluzív air race show Veszprém közelében

Írta:  8200 Veszprém július 11 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A világ legjobb műrepülői Szentkirályszbadja felett róják a köröket készülve a hétvégi Red Bull Air Race magyarországi fordulójára.

Tóparti hangulatra cseréli ikonikussá vált budapesti helyszínét a Red Bull Air Race versenysorozat. Július 13-án és 14-én Zamárdi látja vendégül a bajnokság szereplőit, akik a magyar tenger hullámai felett mérhetik össze erejüket. A világ 14 legjobb pilótájának kiélezett küzdelme mellett további izgalmakat is tartogat a hétvége, hiszen a 13. magyar futam alkalmával a Challenger Class versenyzői is birtokba veszik a Balaton légterét - olvasható a hivatalos közleményben.

További információ a versenyről itt érhető el.

A verseny technikai központja a szentkirályaszbadjai repülőtér, ami azt jelenti, hogy a pilóták itt edzenek a város mellett, illetve a futam idején is innen indulnak és érkeznek vissza.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Red Bull nem folytatja tovább az Air Race világbajnokságot, így azoknak akik kedvelik ezt a fajta motorsportot, kihagyhatatlan lesz az utolsó magyarországi verseny. Veszprémben pedig akár a saját lakásunk ablakából is követhetjük az események egy részét.  

Ezt már olvasta!?

Keresik a legjobb szurkolótábort

A Magyarország, szeretlek című műsorban kell Veszprém megyét bíztatni. 

Megállási tilalom a temetőknél

A Dózsavárosi temetőnél és a Vámosi úti temetőnél is ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben a következő napokban.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Újraválasztották Áder Jánost

Újabb öt évre köztársasági elnökké választotta Áder Jánost az Országgyűlés hétfőn.

Kevés hó, sok baleset

A szerda délelőtti intenzív havazás ideje alatt több baleset is történt a megye útjain.

Na-Bed