Egy nap hőség

Írta:  VMeteo.hu augusztus 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hétfőn 34°C, kedden már csak 25°C közelében lesz a maximum hőmérséklet. 

Hétfőn napos, száraz idő lesz gyenge széllel. A 20°C körüli értékre csökkenő reggeli hőmérséklet délután 34°C környékére emelkedik, este pedig 25°C közelébe mérséklődik - írja a VMeteo.hu, hozzátéve, a hullócsillagok maximumának megfigyelésére ismét kiváló esélyt ígér a keddre virradóan totál derültnek ígérkező égbolt.

Kedden hidegfront érkezik, útját megélénkülő szél, záporok, zivatarok jelzik. Mérséklődik a felmelegedés, kedd reggel 18°C, délután 25°C, este 20°C várható.

Szerdán sok felhőre, élénk szélre számíthatunk, csapadék nem valószínű, 26°C-nál nem lesz melegebb.

A hét további napjain változó felhőzetre, csak kevés csapadékra és az ilyenkor megszokott hőmérsékletű nyári időre számíthatunk.

Ezt már olvasta!?

Szeretsz utazni? Akkor ez a te állásajánlatod

Mindig vágytál egy olyan munkahelyre, amely biztosítja az anyagi feltételeket ahhoz, hogy minél többet láss a nagyvilágból? Én már megtaláltam, mint a Veszprém és Körzete Szuperinfó értékesítője.

Tárt kapuval várták az érdeklődőket a tűzoltószertárak

Szombaton ismét gyermekzsivajjal és kacagással teltek meg a szertárak.

Itt a lista, mire költ idén a város

A Családok éve 2017 - ez az irányvonal határozza meg az idei költségvetés tervezetét - hangsúlyozta Porga Gyula polgármester pénteki sajtótájékoztatóján.

Közlekedésfejlesztés az iparterületen

Megoldódik a terület csapadékvíz-elvezetése, járdával közös kerékpárút épül, valamint új parkolókat is kialakítanak a Henger utcában.

Több mint 300 háziorvosi és fogorvosi praxis betöltésére lehet pályázni

Több mint egy éve üres 160 háziorvosi és 170 fogorvosi praxis.

Na-Bed