Hatalmas kézilabda torna kezdődik a megyében

Írta:  Veszprém Tv augusztus 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Összesen négy korosztályban fiúknál és lányoknál is nyolc kategóriában pattog a labda a parketten az idei Cell-Cup nemzetközi kézilabda fesztiválon.

A legjobbak a Veszprém Arénában küzdenek meg egymással. A Cell-kupán az elmúlt 22 évben 2238 csapat több mint 41 840 versenyzője fordult meg a Nyugat-Dunántúlon 56 országból - számolt be az eseményről a Veszprém Tv

A seregszemle 1997-ben indult a Vas megyei Celldömölk városában. A színvonalas rendezésnek köszönhetően a résztvevő csapatok száma folyamatosan nőtt, így előbb Pápára, majd 2005-től Veszprémbe költözött a Cell-Cup rendezvény.

A lassan negyed évszázados esemény egy héten át kínál kikapcsolódást, szórakozást a résztvevőknek, a veszprémiek pedig a kézilabda mérkőzések mellett megismerkedhetnek az ide látogató országok fiataljaival és kultúrájával.

A találkozókat augusztus 12 és 16. között rendezik meg összesen nyolc sportcsarnokban.  

A részletes program elérhető a cellcup.hu oldalon. 

 

Ezt már olvasta!?

Gazdag programkínálat a kulturális örökség napjai alkalmából a hétvégén

Ingyenesen látogatható kiállítóhelyeken tárlatvezetés, ismeretterjesztő előadások, játékok és családi rendezvények jellemzik a hétvége programkínálatát.

A leégett Kovászna megyei iskola javára gyűjtenek

A romániai, Kovászna megyei Kommandó településen működő Horn Dávid Általános Iskola faépületének mintegy 25 százaléka megsemmisült.

A műanyag szívószál és fültisztító pálcika betiltását tervezi Nagy-Britannia

A világ tengereit veszélyeztető műanyaghulladék mennyiségének csökkentése a cél.

Őzek az utakon

Elkezdődött az őzek násza. Az üzekedés alatt az állatok nappal is aktívak, figyelmetlenek, és gyakrabban ugorhatnak ki az útra, ezzel növelve a balesetveszélyt.

Köszöntsük futással a tavaszt!

Második alkalommal rendezi meg a VEDAC tavaszköszöntő futóversenyét a Kolostorok és Kertekben március 17-én.

Bakony Média névjegykártya