Tanévnyitó értekezletet tartottak

Írta:  Veszprém Tv augusztus 30 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az új iskolai év várhatóan jelentős változásokat nem hoz majd, a tankerületi központ igazgatója sikeres, nyugodt, kiegyensúlyozott tanévre számít.

Újonnan kinevezett intézményvezetőket is köszöntöttek a Veszprémi Tankerületi Központ hagyományos tanévnyitó értekezletén. Az új iskolai év várhatóan jelentős változásokat nem hoz majd, a tankerületi központ igazgatója sikeres, nyugodt, kiegyensúlyozott tanévre számít.

A gyermeklétszám évek óta stagnál a veszprémi oktatási intézményekben-mondta el kérdésünkre Szauer István. Veszprémben egyébként félezer kis elsős veszi hátára az iskolatáskát hétfőn reggel és mintegy 350-en vannak azok, akik középiskolai tanulmányaikat kezdik meg a megyeszékhelyen szeptember 2-tól - tudósított a Veszprém Tv

A nyári hónapokban is folyamatosan dolgoztak a tankerület munkatársai, az intézményvezetők pedig kipihenten és felkészülten kezdik meg az új, 2019/2020-as tanévet.

Zavartalan volt a tankönyvek kiszállítása is, a megrendelt mennyéséget valamennyi oktatási intézmény megkapta. 

A Veszprémi Tankerületi Központhoz tartozó balatonalmádi, várpalotai, veszprémi és zirci járásokban található mintegy félszáz oktatási intézményben közel 1700 pedagógus és mintegy 12 ezer diák számára csengetnek be szeptember 2-án. 

Ezt már olvasta!?

Eltévedtek a Bakonyban

A Zirci Rendőrőrs munkatársai a társszervek segítségével egy órán belül megtalálták a hétvégén eltévedt turistákat.

Ismét rajzpályázatot hirdet a VeszprémFest

A VeszprémFest az elmúlt évek sikerén felbuzdulva idén is rajzpályázatot hirdet a Veszprémben található általános- és középiskolák diákjai számára.

Pénzbüntetést és kitiltást kapott a bírót fellökő szurkoló

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt pénzbüntetésre ítélte a 41 éves férfit a veszprémi bíróság.

Két verseny egy helyen

A mezei futásé lesz a főszerep szombaton, Nemesvámoson, ahol a VEDAC két rangos versenyt is lebonyolít.

Új mentőautók állnak szolgálatba májustól

 Májustól 169 új mentőautót állíthat szolgálatba az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) - közölte az OMSZ kommunikációs vezetője szombaton az MTI-vel.

Na-Bed