Tanévnyitó értekezletet tartottak

Írta:  Veszprém Tv augusztus 30 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az új iskolai év várhatóan jelentős változásokat nem hoz majd, a tankerületi központ igazgatója sikeres, nyugodt, kiegyensúlyozott tanévre számít.

Újonnan kinevezett intézményvezetőket is köszöntöttek a Veszprémi Tankerületi Központ hagyományos tanévnyitó értekezletén. Az új iskolai év várhatóan jelentős változásokat nem hoz majd, a tankerületi központ igazgatója sikeres, nyugodt, kiegyensúlyozott tanévre számít.

A gyermeklétszám évek óta stagnál a veszprémi oktatási intézményekben-mondta el kérdésünkre Szauer István. Veszprémben egyébként félezer kis elsős veszi hátára az iskolatáskát hétfőn reggel és mintegy 350-en vannak azok, akik középiskolai tanulmányaikat kezdik meg a megyeszékhelyen szeptember 2-tól - tudósított a Veszprém Tv

A nyári hónapokban is folyamatosan dolgoztak a tankerület munkatársai, az intézményvezetők pedig kipihenten és felkészülten kezdik meg az új, 2019/2020-as tanévet.

Zavartalan volt a tankönyvek kiszállítása is, a megrendelt mennyéséget valamennyi oktatási intézmény megkapta. 

A Veszprémi Tankerületi Központhoz tartozó balatonalmádi, várpalotai, veszprémi és zirci járásokban található mintegy félszáz oktatási intézményben közel 1700 pedagógus és mintegy 12 ezer diák számára csengetnek be szeptember 2-án. 

Ezt már olvasta!?

A komp is meghosszabbított menetrend szerint közlekedik.

Napos, száraz idő

Hétfőn napos, száraz idő várható. Gyenge délkeleti szél fúj, délután 15°C, este 10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Több élelmiszer áfája is csökken januártól

Januártól folytatódik az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adójának (áfa) csökkentése.

Ne felejtse el felajánlani

A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. 

Minden eddiginél búsabb és dühösebb a világ

Ezzel együtt kevésbé stresszes az emberek élete.

Bakony Média névjegykártya