A biztonságot garantálják a rászorulóknak

Írta:  8200 Veszprém szeptember 06 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Működésének huszadik évfordulóját ünnepelte a Veszprémi Kistérség Többcélú Társulás Egyesített Szociális Intézmény I. Idősek Otthona pénteken.

Az ünnepség alkalmával Porga Gyula polgármester kiemelte, Veszprémben sok mindenre lehetünk büszkék, szép sikereket könyvelhettünk el az elmúlt időszakban. - Mindannyiunk számára a legfontosabb, hogy biztonságban legyünk és biztonságban tudjuk azokat, akiket szeretünk, akikhez közel állunk. Ezt a biztonságot egy önkormányzat a saját intézményein keresztül tudja garantálni - jegyezte meg, hozzátéve, egy közösség minőségét markánsan határozza meg, hogy miként gondoskodik azokról, akik segítségre szorulnak.

 

Én abban hiszek, hogy az emberek nélkül ezek a szolgáltatások nem lennének teljesek - húzta alá a polgármester. - Ennek a 20 éves intézménynek a legnagyobb értéke azok az emberek, gondozók, akik mindennap azt a biztonságot sugározzák, amire az itt élők, hozzátartozóik számítanak - mondta. - A 20 éves jubileumon elsősorban őket ünnepeljük, akik fehér köpenyben dolgoznak - zárta gondolatát.

A jubileumi ünnepségen a szociális területen végzett kimagasló munkája elismeréseként Pro Meritis díjat vehetett át Égi Gabriella, Tölgyesi Zoltánné és Bogdán Gabriella pedig polgármesteri oklevélben részesült.


Porga Gyula, Égi Gabriella, Bogdán Gabriella, Tölgyesi Zoltánné, Kiss Virág, győri Piroska

 

Győri Piroska, az intézmény vezetője visszaemlékezve elmondta, eddig 538 lakója volt az otthonnak, jelenleg 77 idős embert gondoznak. A legfontosabb számukra, hogy az itt élők biztonságban legyenek.

Az ünnepség végeztével a bottropi adományoozó kör egymillió forintot biztosított az otthon számára, amit kérésük szerint légkondicionáló beszerelésére kell fordítani.

 

Az ünnepség a II. Idősek Otthona és a Veszprémi Petőfi Színház műsorával zárult. 

 

Ezt már olvasta!?

Csoportos garázdaság a váróteremben

A veszprémi rendőrök négy személyt állítottak elő a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ne megszokásból menjen a szemészetre

Több szakrendelés is a Komakút téri rendelőintézetből a kórház épületébe költözik ezekben a napokban.

A biztos jövő költségvetése az idei

50 százalékkal több bevételre számíthat 2018-ban Veszprém, mint az előző évben.

Központban a munkavállalók és munkaadók

Az állásbörze a szervezők tervei szerint legalább 50 Veszprém megyei kiállítót vonultat fel.

Menetrend helyett egyenletesség

Több járművezető hiányzik, ezért a menetrendtől eltérő veszprémi helyi járatos közlekedésre hívta fel a figyelmet a V-Busz csütörtökön.

Na-Bed