Energetikai fejlesztés a kollégiumban Kép: Veszprém Tv

Energetikai fejlesztés a kollégiumban

Írta:  Veszprém Tv szeptember 11 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Stadion utcai létesítmény fejlesztésére több mint 200 millió forintot költöttek.

Az elmúlt négy hónapban épületenergetikai korszerűsítésen esett át a Veszprémi Középiskolai Kollégium. A projekt keretében az intézmény két épületén homlokzati hőszigetelést cseréltek, felújították a lapostető hő és vízszigetelését, valamint a homlokzati nyílászárók új 3 rétegű üvegezést kaptak, a tetőn pedig napkollektoros és napelemes rendszert építettek ki - tudósított a Veszprém Tv.

A Stadion utcai létesítmény fejlesztésére több mint 200 millió forintot költöttek uniós pályázati forrás bevonásával, valamint a Veszprémi Tankerületi Központ társfinanszírozásával – hangzott el az intézményben tartott projektzáró sajtótájékoztatón. 

Ezt már olvasta!?

Csökken az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 10-10 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Csütörtökön ismét extrém UV-B sugárzás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott figyelmeztetésében.

Esőember a színpadon

Sokaknak ismerős lehet a négy Oscar-díjas Esőember című film története, aminek színpadi adaptációját 2019. március 22-én, pénteken mutatják be a Veszprémi Petőfi Színházban.

Szórólapot adnak a kamionosoknak

Az előzési tilalomra és a követési távolság betartására figyelmeztetik őket. 

Négyes karambol Veszprém közelében

Veszprém és Gyulafirátót között történt a baleset, az utat teljes szélességében lezárták.

Na-Bed