Sokakat érdekelt az éjszakai színház Fotó: petofiszinhaz.hu

Sokakat érdekelt az éjszakai színház

Írta:  88200 Veszprém október 30 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Elérte célját a Veszprémi Petőfi Színház kezdeményezése, hiszen sokan gondolták úgy, hogy a késői kezdést választják és csatlakoznak az éjszakai színházhoz.

Fontosnak tartottam, hogy azok az emberek is eljussanak a Veszprémi Petőfi Színházba, akiknek az időbeosztásuk nem engedi, hogy 19.00 órai kezdésre ideérjenek - nyilatkozta előzetesen az ötletgazda Kellerné Egresi Zsuzsanna. A Veszprémi Petőfi Színház igazgatóhelyettese hozzátette, elsősorban a fiatalokra, egyetemistákra, bolti eladókra gondolt, akik 18.00 óra után végeznek a munkájukkal és nem érnek el a színházba a klasszikus kezdésre, de eszébe jutottak a kisgyermekes anyukák-apukák is, akik a gyermekük elaltatása után már könnyebben kérhetnek segítséget nagyszülőktől, hogy kikapcsolódjanak, színházi élménnyel gazdagodjanak. Így fogalmazódott meg benne a késői kezdés lehetősége.

Az éjszakai színház bebizonyította, hogy vasárnap és hétköznap este is igény van a szórakozásra Veszprémben. A késői kezdés sokak számára bizonyult jó időpontnak, a pohár rozét mindenki örömmel fogadta, a nagyszerű előadások pedig megkoronázták az estéket.

A Holt költők társasága című drámát eddig közel 25 ezer néző tekintette meg és elmondhatjuk, hogy az érdeklődés még mindig élénk az előadás iránt - derült ki vasárnap este a 21 órás éjszakai színházas kezdés alkalmával. Az előadáson számos visszatérő Holt költők társasága rajongó volt, akadt olyan néző is, aki hatodik alkalommal tekintette meg és minden alkalommal Pécsről utazott Veszprémbe az élményért.

Hétfőn az elmúlt évad legnagyobb sikereként számon tartott Esőembert tűztük műsorra, az éjszakai színháznak megfelelően a megszokottól későbbi kezdéssel és természetesen rozékostolóval a nézők legnagyobb örömére.

Ezt már olvasta!?

Elvitte a pulton felejtett pénztárcát

A veszprémi rendőrök két órán belül elfogták a lopással gyanúsított 43 éves helyi férfit.

Május 5-én kezdődnek a tavaszi vizsgák

Május 5. és június 30. között a középiskolákban - valamint a 20 fővárosi és a megyei kormányhivatal szervezésében - 1170 vizsgahelyszínen szervezik meg az érettségiket.

Kisebb balesetek lassítják a közlekedést

Több kisebb baleset is történt a megye útjain kedd délelőtt, ami a havazás számlájára írható - közölte a katasztrófavédelem.

Virágba öltözik Veszprém

Az idei évben is keresik a szervezők a megyeszékhely legszebben virágosított kertjeit, erkélyeit, társasházak előtti közterületeit. 11. alkalommal hirdetik meg a közösségi, településszépítő civil programot.

A Tesco Mobile ügyfelei automatikusan a Vodafone-hoz kerülnek áprilisban, egyes szolgáltatásokat frissíteni kell.

Na-Bed