Erős a lakossági bizalom

Írta:  8200 Veszprém február 16 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sok célt fogalmaztunk meg a 2015-ös esztendőre, melyek mindegyikében sikerült eredményeket elérnünk - fogalmazott évértékelőjében a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője.

Évértékelő és feladatmeghatározó állománygyűlésen vettek részt a veszprémi egyenruhások hétfőn délelőtt a városházán, melyen a szakterületek legjobbjai, összesen 11-en kaptak jutalmat a városi önkormányzat támogatásának köszönhetően.

Az a vezetőség célja, hogy a polgárok rendőrei legyünk - hangoztatta dr. Ipsits Csaba, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője az eseményt követő sajtótájékoztatón - derült ki a  tudósításából.

Jelentősen csökkent a közterületeken elvégzett bűncselekmények száma. Kevesebb rablás történt, a felderítési számok pedig magasabbak. Csökkentek a lopások, tulajdonosi szabálysértések számai is. Az utazó bűnözők és a kábítószer-terjesztők elfogásában is sikeres volt az állomány, akik a migrációs válság során is helytálltak.

A kapitányság új szemlélete szerint kevesebbet bírságolnak, csökkent a feljelentések száma, de az állampolgárokat zavaró bűncselekmények felderítésében előbbre léptek.

A sajtótájékoztatón a rendőrök szakmai felkészültségét és elhivatottságát dicsérte a megyei rendőrfőkapitány, Töreki Sándor. Porga Gyula polgármester a kiérdemelt lakossági bizalom megtartását és továbbfejlesztését szorgalmazta. 

Ezt már olvasta!?

Kis népszámlálást tart a KSH

Közel egymillió embert keresnek meg október 1. és november 8. között.

Kékbe öltözött a városháza

Az Autizmus Világnapja alkalmából tartottak rendezvényeket szombaton Veszprémben.

Vörös kód a kemény fagy miatt

A potenciális befogadó intézmények, a diszpécserközpontok és az utcai szociális munkások is felkészültek a riasztással járó feladatokra.

Újra UniFest

Mindenki számára nyitott, összművészeti ifjúsági kulturális fesztivált rendeznek a Pannon Egyetemen október 9. és 15. között.

Az adatok szerint a Ryanair utasforgalma 18 százalékkal 116 millióra emelkedett.

Na-Bed