Erős a lakossági bizalom

Írta:  8200 Veszprém február 16 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sok célt fogalmaztunk meg a 2015-ös esztendőre, melyek mindegyikében sikerült eredményeket elérnünk - fogalmazott évértékelőjében a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője.

Évértékelő és feladatmeghatározó állománygyűlésen vettek részt a veszprémi egyenruhások hétfőn délelőtt a városházán, melyen a szakterületek legjobbjai, összesen 11-en kaptak jutalmat a városi önkormányzat támogatásának köszönhetően.

Az a vezetőség célja, hogy a polgárok rendőrei legyünk - hangoztatta dr. Ipsits Csaba, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője az eseményt követő sajtótájékoztatón - derült ki a  tudósításából.

Jelentősen csökkent a közterületeken elvégzett bűncselekmények száma. Kevesebb rablás történt, a felderítési számok pedig magasabbak. Csökkentek a lopások, tulajdonosi szabálysértések számai is. Az utazó bűnözők és a kábítószer-terjesztők elfogásában is sikeres volt az állomány, akik a migrációs válság során is helytálltak.

A kapitányság új szemlélete szerint kevesebbet bírságolnak, csökkent a feljelentések száma, de az állampolgárokat zavaró bűncselekmények felderítésében előbbre léptek.

A sajtótájékoztatón a rendőrök szakmai felkészültségét és elhivatottságát dicsérte a megyei rendőrfőkapitány, Töreki Sándor. Porga Gyula polgármester a kiérdemelt lakossági bizalom megtartását és továbbfejlesztését szorgalmazta. 

Ezt már olvasta!?

A magyarországi webáruházak 77 százalékának nőtt a forgalma tavaly, és csak 4 százalékuk számolt be a forgalom csökkenéséről.

Nagy Attila kapta a Bujtor-emlékgyűrűt

A díjat a színházi háttérdolgozók elismerésére alapított Bujtor István színész-rendező özvegye.

Piacvezető márka tért vissza Veszprémbe

Új márkakereskedéssel ünnepli 20 éves fennállását a Ring-Autó Kft. Veszprémben, amelyet kedden nyitottak meg hivatalosan.

Kötelező a maszkviselés a kormányablakokban

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében a kormányhivatalok ügyfélszolgálatain óvintézkedések betartásával történik az ügyfélfogadás.

Mentesítő éjszakai buszok indulnak

Az Utcazene Fesztivál programjait követően mentesítő járatokat közlekedtet az ÉNYKK Herend, Zirc, Gyulafirátót, Balatonalmádi és Balatonfüred felé.

Bakony Média névjegykártya