Erős a lakossági bizalom

Írta:  8200 Veszprém február 16 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sok célt fogalmaztunk meg a 2015-ös esztendőre, melyek mindegyikében sikerült eredményeket elérnünk - fogalmazott évértékelőjében a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője.

Évértékelő és feladatmeghatározó állománygyűlésen vettek részt a veszprémi egyenruhások hétfőn délelőtt a városházán, melyen a szakterületek legjobbjai, összesen 11-en kaptak jutalmat a városi önkormányzat támogatásának köszönhetően.

Az a vezetőség célja, hogy a polgárok rendőrei legyünk - hangoztatta dr. Ipsits Csaba, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője az eseményt követő sajtótájékoztatón - derült ki a  tudósításából.

Jelentősen csökkent a közterületeken elvégzett bűncselekmények száma. Kevesebb rablás történt, a felderítési számok pedig magasabbak. Csökkentek a lopások, tulajdonosi szabálysértések számai is. Az utazó bűnözők és a kábítószer-terjesztők elfogásában is sikeres volt az állomány, akik a migrációs válság során is helytálltak.

A kapitányság új szemlélete szerint kevesebbet bírságolnak, csökkent a feljelentések száma, de az állampolgárokat zavaró bűncselekmények felderítésében előbbre léptek.

A sajtótájékoztatón a rendőrök szakmai felkészültségét és elhivatottságát dicsérte a megyei rendőrfőkapitány, Töreki Sándor. Porga Gyula polgármester a kiérdemelt lakossági bizalom megtartását és továbbfejlesztését szorgalmazta. 

Ezt már olvasta!?

Balatonfüreden az ünnepi zászlófelvonást és a tó megkoszorúzását követően Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szombaton megnyitotta a 2017-es vitorlás évadot.

Három autó ütközött Almádiban

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Balatonalmádi külterületén.

Negyed évszázados Gizella Napok

Rendkívül gazdag, színes és szórakoztató programok lesznek a Gizella Napokon május 2. és 8. között Veszprémben.

Megkezdődött az influenza-oltóanyagok kiszállítása a Veszprém megyei háziorvosokhoz

A védőoltást érdemes még a járványok megkezdődése előtt beadatni, mivel a teljes védettség kialakulása 14 napig tart.

A nők elleni erőszak megszüntetésére hívták fel a figyelmet

November 25-ét 1981-ben nyilvánították a nők elleni erőszak megszüntetésének a világnapjává.

Na-Bed