Jótékonysági koncert a Kelemen családért

Írta:  8200 Veszprém november 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy bontásra ítélt, romos, félig leégett házban él három kiskorú gyermek, akiket a nagymamájuk egyedül nevel.

Sürgősen új otthonra van szükségük, egy kemény telet már nem vészelnének át ilyen körülmények között. A biztonságos családi otthontól 3,5 millió forint választja el őket.

„Némi adománnyal a kezemben érkeztem a Kelemen családhoz a Pápa melletti Gecsérre. Az összedőlt falakat látva tudatosult bennem, hogy itt többre van igény, mint néhány játék és ruha, vagy tartós élelmiszer. Nagyobb segítségre és összefogásra van szükség” - mesélte Hessz Viktória, aki felkarolva a családot jótékonysági gyűjtésbe kezdett Bekes Attilával karöltve.

„Viki és Vanessza 4, illetve 5 évesek, akiket a nagymama az árvaházba kerülést megelőzve vett magához és neveli őket saját, 13 éves gyermekével, Irénnel közösen a kis omladozó gecsei házban.

A család segítői nem tétlenkedtek sokáig, találtak egy házat Vaszaron, amely új otthont biztosítana a nagymamának és a három kiskorú gyermeknek. Már az előszerződést is megkötötték, de addig nem költözhetnek, amíg nem fizetik ki a 3,5 millió forintos vételárat. Ennyi kell ahhoz, hogy egy biztonságos, igazi otthonba költözhessenek. Pontosabban már csak 3 millió 334 ezer forint, hiszen érkeztek már támogatók.”

A Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara kezdeményezésére a Veszprémi Petőfi Színházban 2019. november 15-én, pénteken 19 órakor jótékonysági koncertre kerül sor a Kelemen család életkörülményeinek javítására. 

Ezt már olvasta!?

Kiadós eső

Ne reménykedjen hétfőn napsütésben, sőt, holnap már akár havazhat is. 

Közlekedésbiztonság az első osztályban

A balestek megelőzése érdekében a rendőrök a legfontosabb közlekedési szabályokkal ismertették meg első osztályosokkal.

Eltévedt a család a bakonyi erdőben

Egy férfi tett bejelentést, hogy feleségével, valamint 5, 8 és 10 éves gyermekeivel a Bakonybél melletti erdőben tett kirándulásuk során előző nap eltévedtek, és az éjszakát az erdőben töltötték. 

Természetközeli kertstílus az élhetőbb városért

Pontosan mit jelent ez Veszprémben? Fajgazdagság, fenntarthatóság, hosszú életű növényi életközösségek, búvóhely és táplálékforrás a kisállatoknak.

A szobában csaptak fel a lángok

Berendezési tárgyak kaptak lángra kedden este egy balatonkenesei családi házban.

Na-Bed