Megtelt a Kossuth utca élettel egy hétköznap késő délután

Írta:  Veszprémi Petőfi Színház november 17 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az üzletek bezárást követően is lehet még élet a város fő utcáján. Szabadtéri színházat varázsolt a Kossuth utcára csütörtök este nagyszámú közönséggel a Veszprémi Petőfi Színház.

A Veszprémi Petőfi Színház művészei és fiatal tehetségei által összeállított zenés, szórakoztató műsor sokakat vonzott a Veszprémi Ifjak Pontja elé, kisgyermekes családok, fiatalok és idősebbek egyaránt helyet foglaltak a közönség sorai közt.

Nem érkeztek üres kézzel a szervezők, a dalcsokron kívül a nagyobbakat forralt borral, a fiatalabbakat gumicukorral kínálták meg.

Október közepétől Veszprémi Ifjak Pontja (VIP) néven üzemel a Kossuth utcai információs pont. A VIP egyik célkitűzése, hogy megszólítsa az ifjúságot, és megtöltse élettel városunk központját. Havonta várja a Veszprémi Petőfi Színáhz kulturális műsorral és egyéb meglepetésekkel az érdeklődő ifjakat és minden veszprémi művészetbarát polgárt.

Legközelebb december 19-én várják a színház iránt rajongókat a Kossuth utcán, a Veszprémi Ifjak Pontja előtt.

Ezt már olvasta!?

További havazás várható

Csütörtök estig további 5 cm hó is hullhat. A hétvégén kemény fagyokra készüljünk. 

Csökken az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 10-10 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Terjed az influenza

Az országban kb. 31 600 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az elmúlt héten.

Őrizetben az ittas sofőr

Nem volt vezetői engedélye és ittasan vezetett egy szentkirályszabadjai férfi.

Bakony Média névjegykártya