Megtelt a Kossuth utca élettel egy hétköznap késő délután

Írta:  Veszprémi Petőfi Színház november 17 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az üzletek bezárást követően is lehet még élet a város fő utcáján. Szabadtéri színházat varázsolt a Kossuth utcára csütörtök este nagyszámú közönséggel a Veszprémi Petőfi Színház.

A Veszprémi Petőfi Színház művészei és fiatal tehetségei által összeállított zenés, szórakoztató műsor sokakat vonzott a Veszprémi Ifjak Pontja elé, kisgyermekes családok, fiatalok és idősebbek egyaránt helyet foglaltak a közönség sorai közt.

Nem érkeztek üres kézzel a szervezők, a dalcsokron kívül a nagyobbakat forralt borral, a fiatalabbakat gumicukorral kínálták meg.

Október közepétől Veszprémi Ifjak Pontja (VIP) néven üzemel a Kossuth utcai információs pont. A VIP egyik célkitűzése, hogy megszólítsa az ifjúságot, és megtöltse élettel városunk központját. Havonta várja a Veszprémi Petőfi Színáhz kulturális műsorral és egyéb meglepetésekkel az érdeklődő ifjakat és minden veszprémi művészetbarát polgárt.

Legközelebb december 19-én várják a színház iránt rajongókat a Kossuth utcán, a Veszprémi Ifjak Pontja előtt.

Ezt már olvasta!?

Vasárnap ellepik a futók Veszprémet

Több ezer futót, kocogni vágyót, érdeklődőt vár a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a vasárnapi programra, az Euronics-Rotary Futónapra.

Veszprémben is indul a Paks II. Akadémia

A Pannon Egyetem is a leendő képző intézmények között szerepel.

Környezetünk egy üveggömbön át

Gömbbezárva címmel nyílt kiállítás a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában pénteken. Németh Krisztina alkotásai június 4-ig tekinthetők meg.

Eddig több mint 530-an vesztették életüket közlekedési balesetben idén

A statisztika alapján valószínűsíthető, hogy az utolsó másfél hónapban még több mint 100-an meghalnak az utakon.

Kezdő vállalkozásokat támogat a NAV

Országszerte mintegy 20 helyszínen folytatódnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén megkezdett mentor programjának „kiscsoportos” foglalkozásai.

Na-Bed