Kinyitott a karácsonyi vásár

Írta:  8200 Veszprém november 24 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ünnepi hangulat költözött a belvárosba, pénteken kinyitott a karácsonyi vásár a Kossuth utcán.

Hegedűs Barbara alpolgármester a megnyitó alkalmával úgy fogalmazott, elérkeztünk az év egyik legszebb időszakához. - Barátaink, szeretteink, családunk körében hangolódunk keresztény kultúrkörünk legfontosabb ünnepére, a karácsonyra. Azon kívül, hogy kis közösségeinkben felkészülünk a karácsonyra, nagyon fontos, hogy városi szinten is együtt hangolódjunk az ünnepre - húzta alá.

Elhangzott, ennek szellemében az Illatos advent programsorozat kibővült és az Európa Kulturális Fővárosa címhez méltóan igyekeztek olyan programsorozatot szervezni több helyszínen, amellyel méltóképpen ünnepelhetjük meg a karácsonyt.

 

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. ötödik alkalommal gazdája a karácsonyi vásárnak. Dr. Temesvári Balázs, a cég vezérigazgatója azt mondta, az elmúlt időszak visszaigazolta, hogy népszerű és szerethető ez a programsorozat, amit kínálnak a veszprémiek és az idelátogatók számára. - A hagyományainkat követve megtartottuk azokat a jó gyakorlatokat és szerethető elemeket, amik népszerűek voltak. Megmaradt a világító szarvas, mint szelfipont, illetve 22 faházban kínálják termékeiket a kereskedők. Természetesen nem maradnak el a kiegészítő színes programok sem, amelyet együttműködésben a Veszprémi Petőfi Színházzal kínálunk az érdeklődőknek - sorolta.

A vásár megnyitóján az ünnepi hangolódást a Veszprémi Petőfi Színház színművészeinek és ifjú tehetségeinek műsora tette teljesssé. 

 

Ezt már olvasta!?

1000 milliárd forint uniós vasútfejlesztési támogatást vár Magyarország

Az is cél, hogy 2022-ben az ország bármely településéről 30 percen belül el lehessen érni egy gyorsforgalmi utat.

Új telefonos trükkel próbálkoznak a csalók

Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt - figyelmeztet a rendőrség.

Közös utakon a V-Busz és a helyi turisztikai cégek

A turisztikai igényeknek megfelelő menetrend kialakítása és annak hatékonyabb kommunikációja kapcsán együttműködést kötött a V-Busz, a Tourinform Veszprém és a Bakony és Balaton TDM.

Percek alatt elfogták a kocsifeltörőt

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

Hova lett a vizes játék a belvárosból?

Az idén eddig mindössze néhány napot működött a piramis szökőkút a belvárosban. 

Na-Bed