Kinyitott a karácsonyi vásár

Írta:  8200 Veszprém november 24 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ünnepi hangulat költözött a belvárosba, pénteken kinyitott a karácsonyi vásár a Kossuth utcán.

Hegedűs Barbara alpolgármester a megnyitó alkalmával úgy fogalmazott, elérkeztünk az év egyik legszebb időszakához. - Barátaink, szeretteink, családunk körében hangolódunk keresztény kultúrkörünk legfontosabb ünnepére, a karácsonyra. Azon kívül, hogy kis közösségeinkben felkészülünk a karácsonyra, nagyon fontos, hogy városi szinten is együtt hangolódjunk az ünnepre - húzta alá.

Elhangzott, ennek szellemében az Illatos advent programsorozat kibővült és az Európa Kulturális Fővárosa címhez méltóan igyekeztek olyan programsorozatot szervezni több helyszínen, amellyel méltóképpen ünnepelhetjük meg a karácsonyt.

 

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. ötödik alkalommal gazdája a karácsonyi vásárnak. Dr. Temesvári Balázs, a cég vezérigazgatója azt mondta, az elmúlt időszak visszaigazolta, hogy népszerű és szerethető ez a programsorozat, amit kínálnak a veszprémiek és az idelátogatók számára. - A hagyományainkat követve megtartottuk azokat a jó gyakorlatokat és szerethető elemeket, amik népszerűek voltak. Megmaradt a világító szarvas, mint szelfipont, illetve 22 faházban kínálják termékeiket a kereskedők. Természetesen nem maradnak el a kiegészítő színes programok sem, amelyet együttműködésben a Veszprémi Petőfi Színházzal kínálunk az érdeklődőknek - sorolta.

A vásár megnyitóján az ünnepi hangolódást a Veszprémi Petőfi Színház színművészeinek és ifjú tehetségeinek műsora tette teljesssé. 

 

Ezt már olvasta!?

Ötven százalékkal nőtt az androidos kártevők száma

Az androidos telefonok és tabletek 80 százalékán biztonsági réseket tartalmazó, elavult operációs rendszer található.

A következő három évben mintegy 30-35 milliárd forintos hazai támogatást igényel az ágazat.

Drágul a gázolaj

A Mol szerdán 3 forinttal emeli a gázolaj nagykereskedelmi árát literenként, a 95-ös benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Üzemelnek a tűzcsapra szerelt ivócsapok

Másodfokú hőségriasztás van érvényben Veszprémben. Jól esik a felfrissülés.

Szerdán lehet utoljára fizetni a régi 1000 forintos bankjegyekkel

November 1-től már csak az idén márciusban megjelent, megújított 1000 forintos bankjegyeket kötelesek elfogadni a kereskedők.

Bakony Média névjegykártya