Kinyitott a karácsonyi vásár

Írta:  8200 Veszprém november 24 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ünnepi hangulat költözött a belvárosba, pénteken kinyitott a karácsonyi vásár a Kossuth utcán.

Hegedűs Barbara alpolgármester a megnyitó alkalmával úgy fogalmazott, elérkeztünk az év egyik legszebb időszakához. - Barátaink, szeretteink, családunk körében hangolódunk keresztény kultúrkörünk legfontosabb ünnepére, a karácsonyra. Azon kívül, hogy kis közösségeinkben felkészülünk a karácsonyra, nagyon fontos, hogy városi szinten is együtt hangolódjunk az ünnepre - húzta alá.

Elhangzott, ennek szellemében az Illatos advent programsorozat kibővült és az Európa Kulturális Fővárosa címhez méltóan igyekeztek olyan programsorozatot szervezni több helyszínen, amellyel méltóképpen ünnepelhetjük meg a karácsonyt.

 

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. ötödik alkalommal gazdája a karácsonyi vásárnak. Dr. Temesvári Balázs, a cég vezérigazgatója azt mondta, az elmúlt időszak visszaigazolta, hogy népszerű és szerethető ez a programsorozat, amit kínálnak a veszprémiek és az idelátogatók számára. - A hagyományainkat követve megtartottuk azokat a jó gyakorlatokat és szerethető elemeket, amik népszerűek voltak. Megmaradt a világító szarvas, mint szelfipont, illetve 22 faházban kínálják termékeiket a kereskedők. Természetesen nem maradnak el a kiegészítő színes programok sem, amelyet együttműködésben a Veszprémi Petőfi Színházzal kínálunk az érdeklődőknek - sorolta.

A vásár megnyitóján az ünnepi hangolódást a Veszprémi Petőfi Színház színművészeinek és ifjú tehetségeinek műsora tette teljesssé. 

 

Ezt már olvasta!?

Jelentősen javul az E.ON szolgáltatása az Újtelepen és a Dózsavárosban

Közel 200 millió forintot költ fejlesztésre, karbantartásra az E.ON Veszprémben ebben az évben.

Bombafenyegetés miatt a rendőrség átvizsgálja az összes nemzetközi vonatot szerdán - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Kerékpárt lopott a debreceni férfi Veszprémben, de ez nem maradt büntetlen

Itt a bizonyíték, a veszprémiek éberen őrzik a város biztonságát. 

A honvédelem nemzeti ügy

A honvédelem nemzeti ügy - hangoztatta a honvédelmi miniszter a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési programot ismertetve kedden a Veszprém Megyei Kormányhivatalban.

Tovább használhatók az október havi bérletek

A meghosszabbított érvényesség a pénztári várakozási idő csökkentését segíti elő, kényelmesebbé téve az utasok számára a jegy- és bérletvásárlást.

Bakony Média névjegykártya