Állatvédőknek gyűjtenek

Írta:  8200 Veszprém február 16 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Szurkolói Egyesület tagjai ezúttal erejüket nem csak csapatuk biztatására, hanem adománygyűjtésre is használják.

Az MVM Veszprém – PPD Zagreb Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, vasárnap 13 órától a Veszprém Aréna sarkánál az állatvédő egyesületek számára tartanak gyűjtést. A szervezők a meccsre érkezőktől azt kérik, hogy amennyiben lehetőségük van rá, vigyenek magukkal állateledelt (száraztáp, konzerv), plédeket és bármilyen további hasznos segítséget (pl. tisztítószerek).

"Kérünk minden szurkolótársat, hogy csatlakozzon a megmozduláshoz és segítsen, hogy segíthessünk. A gyűjtőasztalon elhelyezünk egy becsületkasszát is, így ha valaki nem tudott hozni állateledelt vagy bármely más adományt, akkor pénzzel is segítheti az akciónkat. Ebből a pénzből bevásárolunk az összegyűlt adományok mellé, majd önkéntes segítséggel eljuttatjuk az állatvédő szervezeteknek" - írták közleményükben.  

Ezt már olvasta!?

A legnagyobb gondok az állóképességnél mutatkoznak.

Csökkent a benzin ára

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Érkeznek a tankönyvek

3 hét múlva vége a vakációnak. 

Félpályás útlezárás Inotánál

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt Inota külterületén péntek délután.

Október 15-től meghosszabbítják a nappali melegedők nyitvatartását

Október 15-től négy órával meghosszabbítják a hajléktalan emberek számára fenntartott nappali melegedők nyitvatartását.

Na-Bed