Állatvédőknek gyűjtenek

Írta:  8200 Veszprém február 16 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Szurkolói Egyesület tagjai ezúttal erejüket nem csak csapatuk biztatására, hanem adománygyűjtésre is használják.

Az MVM Veszprém – PPD Zagreb Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, vasárnap 13 órától a Veszprém Aréna sarkánál az állatvédő egyesületek számára tartanak gyűjtést. A szervezők a meccsre érkezőktől azt kérik, hogy amennyiben lehetőségük van rá, vigyenek magukkal állateledelt (száraztáp, konzerv), plédeket és bármilyen további hasznos segítséget (pl. tisztítószerek).

"Kérünk minden szurkolótársat, hogy csatlakozzon a megmozduláshoz és segítsen, hogy segíthessünk. A gyűjtőasztalon elhelyezünk egy becsületkasszát is, így ha valaki nem tudott hozni állateledelt vagy bármely más adományt, akkor pénzzel is segítheti az akciónkat. Ebből a pénzből bevásárolunk az összegyűlt adományok mellé, majd önkéntes segítséggel eljuttatjuk az állatvédő szervezeteknek" - írták közleményükben.  

Ezt már olvasta!?

Költségvetés 2016: a fiatalok éve

74 millió forintot fordítanak útjavításokra, az intézményi felújításokra pedig 106 millió forintot szán az önkormányzat 2016-ban. Néhány adat a tervezett költségvetésből.

Elhunyt Háromszéki Péter

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy társulatunk tagja, Háromszéki Péter 2016. május 20-án, 74 éves korában elhunyt - közölte a Petőfi Színház.

Kiemelten fontosak az útfejlesztések

Továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden tervezett veszprémi fejlesztés megvalósuljon - reagált a kormány döntésére Porga Gyula polgármester.

Adománygyűjtőknek adták ki magukat

Öt személyt állítottak elő a veszprémi adventi vásárból - közölte a rendőrség.

Katta ikrek születtek

Tündéri katta ikrek, más néven gyűrűsfarkú makik születtek az állatkertészek legnagyobb örömére május végén a Veszprémi Állatkertben.

Na-Bed