Állatvédőknek gyűjtenek

Írta:  8200 Veszprém február 16 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Szurkolói Egyesület tagjai ezúttal erejüket nem csak csapatuk biztatására, hanem adománygyűjtésre is használják.

Az MVM Veszprém – PPD Zagreb Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, vasárnap 13 órától a Veszprém Aréna sarkánál az állatvédő egyesületek számára tartanak gyűjtést. A szervezők a meccsre érkezőktől azt kérik, hogy amennyiben lehetőségük van rá, vigyenek magukkal állateledelt (száraztáp, konzerv), plédeket és bármilyen további hasznos segítséget (pl. tisztítószerek).

"Kérünk minden szurkolótársat, hogy csatlakozzon a megmozduláshoz és segítsen, hogy segíthessünk. A gyűjtőasztalon elhelyezünk egy becsületkasszát is, így ha valaki nem tudott hozni állateledelt vagy bármely más adományt, akkor pénzzel is segítheti az akciónkat. Ebből a pénzből bevásárolunk az összegyűlt adományok mellé, majd önkéntes segítséggel eljuttatjuk az állatvédő szervezeteknek" - írták közleményükben.  

Ezt már olvasta!?

Késsel karcolta meg az autót

Az Ady Endre utcában sétált az a férfi, aki késsel megkarcolt egy parkoló autót.

Több mint 600 millió forintos fejlesztés várható a Continental veszprémi gyárában

Ipari kutatásra, járműdinamikai és közlekedésbiztonsági fejlesztésre fordítják az elnyert támogatást a Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi telephelyén.

Három évtizedes visszaemlékezés

Karácsony előtt néhány nappal ünnepelte a Veszprém Tv a 30. születésnapját. A több órás élő műsorfolyam legemlékezetesebb pillanataiból válogatás készült.

Bábok a városházán

„Amit a Kabócáról feltétlen tudni kell…” címmel nyílt bábkiállítás a 15 éves Kabóca Bábszínházról a városháza aulájában kedden délelőtt.

A Köztársaság utcában ütött ki a tűz.

Na-Bed