Legyél te a vállalkozók kiemelt ügyfélszerzője

Írta:  8200 Veszprém december 05 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hirdetési tanácsadót keresünk, aki Superman-ként segít eligazodni a vállalkozóknak az online és offline marketing lehetőségek kavalkádjában. 

A legfontosabb feladatod az lesz, hogy árbevételt termelj az ügyfeleidnek, ezzel együtt magadnak és nekünk.

Ismeretlen számodra ez a világ, de nyitott vagy a marketingre? Ha ez szorgalommal és kitartással is párosul, akkor te vagy a mi emberünk. A marketing alapjait néhány nap alatt átadjuk számodra, ezt követően kizárólag rajtad múlik, hogy mihez kezdesz vele. Mi arra használjuk többek között, hogy biztosítsuk a családunk egzisztenciáját, félretegyünk a nyugdíjas évekre, addig pedig külföldi utazásokon alkalmával szerezzünk minél több élményt. Neked mi a célod? Nálunk a Bakony Média Kft-nél könnyen elérhető az a fizetés, amivel kényelmesen és biztonságosan élhetsz. Ez csak tőled és a szorgalmadon múlik.

Ha látjuk rajtad a lelkesedést, akkor szó nélkül megadjuk számodra azt a tudást, amivel rövid idő alatt jelentős sikereket érhetsz el az ügyfeleidnél azzal, hogy futószalagon szállítod hozzájuk a potenciális ügyfeleket. Korlátlanul használhatod a milliós bevételeket termelő marketing könyvtárunkat és a szakma hazai ászaitól is tanulhatsz rajtunk keresztül.

Ez nem egy székhez kötött 8 órás munka. Szabadon mozoghatsz, nem korlátozzuk az idődet, ha cserébe szállítod az eredményeket, az elégedett ügyfeleket. Ezt megteheted vállakozóként és alkalmazottként is. Az elsőszámú feladatod lesz, hogy tartalommal, hirdetésekkel töltsd meg a Veszprém és Körzete Szuperinfót, tartsd a kapcsolatot a meglévő és új ügyfelekkel, kommunikálj, esetleg kávézz velük, később pedig az online marketing területén is szakértővé válva maximalizáld a bevételüket.

Ne jelentkezz, ha könnyen feladod a terveid, ha nincsenek céljaid. Akkor sem tudunk együtt dolgozni, ha nem hiszel magadban, vagy bennünk. Nehéz lesz ez a feladat számodra akkor is, ha zárkózott vagy. Amennyiben ezek jellemzők rád, lapozz tovább, találsz még álláshirdetést a lapban. Köszönjük, hogy eddig elolvastad a hirdetést.

Ha idáig eljutottál, akkor biztos, hogy céltudatos vagy, szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol társként, partnerként néznek rád. Beszéljünk az elképzeléseidről személyesen. Ehhez küldd el az önéletrajzodat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A tárgy ez legyen: ügyfélszerző. Határidő: 2019. december 10., kedd, 12 óra.

Ezt már olvasta!?

Mitől színes a járda?

Köztéri alkotás lett a repedezett járdából az autóbusz-pályaudvar közelében.

Kamion és munkagép ütközött a 8-ason

Egy személy megsérült a hétfő reggeli balesetben.

Egy nap, három baleset

Több baleset is történt Veszprém útjain kedden.

Forgalomkorlátozás a Bakonyban

A havazás miatt nem közlekedhetnek a 7,5 tonna össztömeg feletti járművek a Veszprém és Bakonyszentkirály közötti útszakaszon.

Felmentette a törvényszék a notórius bliccelőt

A bírói gyakorlat szerint a bliccelés nem bűncselekmény.

Bakony Média névjegykártya