Laczkó Boglárka a Feltöltő Pont megálmodója Laczkó Boglárka a Feltöltő Pont megálmodója

Egy üzlet, ahol rizs folyik a falon

Írta:  8200 Veszprém december 09 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A zöldebb életmódra való átállásnak nem kell drasztikusnak lennie, egy-egy apró lépéssel is magabiztosan haladhatunk a környezetbarát és az egészségesebb élet felé.

Betegen nagyon határozottan megfogadjuk magunknak, hogy a jövőben egészségesebben élünk, de ennek nem mindig van folytatása. Pedig a megelőzés egyszerűbb mint gondolnánk. - Ezt a saját bőrömön is megtapasztaltam - mondta Laczkó Boglárka, a veszprémi Feltöltő Pont vezetője. - Az egyetem alatt olyan betegséggel küzdöttem, ami meggátolta, hogy a barátaimmal legyek. Öt hónapig kemény diétán tartottam magam, aminek eredményeként fittebb és egészségesebb lettem - mesélte.

 

- Természetgyógyászként úgy látom, hogy az emberek nehezen jutnak hozzá az egészséges ételekhez, pedig ezek rendkívül fontosak, hiszen betegen nem tudunk boldogok lenni - vélekedett. Boglárka nem csak a levegőbe beszél, az általa vallott egészséges és környezetbarát gondolkodásmód jegyében nyitotta meg üzletét a Cholnoky-lakótelepen.

Egészségesebben élni nem drága

Az egészségesebb táplálkozás nem jelent nagyobb kiadásokat, hiszen táplálóbb ételekből kevesebbet kell vásárolni. A Feltöltő Pontban például dekára pontosan meghatározhatjuk, hogy mennyi tésztára, rizsre, vagy egyéb egészséges egytálétel, esetleg köret elkészítésére alkalmas alapanyagot szeretnénk vásárolni, ahogy az ízletes kekszekből is tudunk egy-egy darabot venni.

 

A környezetbarát vonal mentén az élelmiszerek mellett a természetes alapanyagokból álló tisztítószerekből is tudunk csomagolás mentesen vásárolni annyit, amennyire épp szükségünk van. Mindezt jól kiegészítik az apró kézműves termékek széles választéka.

 

Az egészséges és környezetbarát gondolkodásmód első és fontos lépcsőfoka lehet az ön életében is a veszprémi Feltöltő Pont.


 

Ezt már olvasta!?

Holnaptól jön a jó idő

Csütörtökön mindössze 12°C lesz a maximum hőmérséklet. 

Bérelt buszokkal javul az utazási komfort

Negyven új autóbusz érkezik az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt-hez. A veszprémi telephelyre ebből négyet állítanak szolgálatba.

Mikulásbuszok közlekednek Veszprémben

Több alkalommal is Mikulás vezeti a veszprémi helyi járatos buszokat december 6-án, szerdán.

Az áldozattá válás megelőzését szorgalmazzák

A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója három településen tartott vagyonvédelmi előadást az idősek világnapja alkalmából.

Magára hagyta kutyáját

Úgy költözött ki otthonából, hogy a tulajdonát képező keverék kutyát az ingatlanhoz tartozó telken hagyta.

Na-Bed