Nagy Zsuzsa és Kellerné Egresi Zsuzsanna Nagy Zsuzsa és Kellerné Egresi Zsuzsanna

Jótékony január program a Veszprémi Petőfi Színházban

Írta:  Veszprémi Petőfi Színház január 13 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

119 ezer forinttal támogatta az AutiSpektrum Egyesület működését a Veszprémi Petőfi Színház a Jótékony január programuk részeként.

2020 januárjában több népszerű, bérletszünetes előadás bevételének – adományként befizetett részét – civil szervezeteknek ajánlja fel a színház. Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes szerint a színház a társadalom egyik legfontosabb mentálhigiénés terepe, ezért fontos az ilyen programokkal történő érzékenyítés is.

A jótékonyság gyakran decemberre korlátozódik, ezért a színház úgy döntött, hogy Jótékony január címmel az év elejére hirdeti meg programját. Ehhez kapcsolódva három sikerdarab - az Esőember, a Holt költők társasága és a Tortúra - januári eseményeire minden megváltott belépőjegyből 500 forint adományt veszprémi civil szervezeteknek ajánlanak fel. A támogatott szervezetek között szerepel az AutiSpektrum Egyesület, a Veszprémi Egyetemi Színpad, illetve a pszichiátriai betegekkel foglalkozó Horgony Alapítvány.

Nagy Zsuzsa, az AutiSpektrum Egyesület elnökhelyettese vette át a 119 ezer forint adományt a vasárnap esti előadást követően. Köszöntő beszédében hangsúlyozta, felsorolni is nehéz lenne azt a sok programot, amit a Veszprémi Petőfi Színház a társadalmi felelősségvállalás jegyében hirdet és valósít meg. Hozzátette, egy éven belül másodszorra áll az egyesületük mellé segítő jó szándékkal a színház. "Tavaly áprilisban tiszteletjegyet kaptak tagjaink és tekintették meg az Esőember előadást, a Jótékony január jegyében pedig a mai előadás jegybevételéből részesül szervezetünk, az AutiSpektrum Egyesület, amit őszinte szívvel köszönök meg tagjaink és gyermekeink nevében".

Ezt már olvasta!?

A Nébih megkezdte a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést

Elsősorban a nyári rendezvényekhez és az idegenforgalmi szempontból frekventált helyekhez kötődő élelmiszer-forgalmazást, vendéglátást ellenőrzik.

Töretlen a Duolingo nyelvtanuló alkalmazás sikere

Az egy évvel korábbinál háromszor több, 1,8 millió magyar felhasználója lett 2016 végére a Duolingo internetes nyelvtanuló platformnak.

75 hónapja emelkednek a reálbérek Magyarországon

A családi adókedvezményt is figyelembe véve több mint 47 százalékkal nőttek 2010 és 2018 között.

Kidöntötte a villanyoszlopot az autó

Egy ember megsérült a balesetben.

Tragédia a 710-esen

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Papkeszi külterületén szerdán este.

Bakony Média névjegykártya