Nagy Zsuzsa és Kellerné Egresi Zsuzsanna Nagy Zsuzsa és Kellerné Egresi Zsuzsanna

Jótékony január program a Veszprémi Petőfi Színházban

Írta:  Veszprémi Petőfi Színház január 13 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

119 ezer forinttal támogatta az AutiSpektrum Egyesület működését a Veszprémi Petőfi Színház a Jótékony január programuk részeként.

2020 januárjában több népszerű, bérletszünetes előadás bevételének – adományként befizetett részét – civil szervezeteknek ajánlja fel a színház. Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes szerint a színház a társadalom egyik legfontosabb mentálhigiénés terepe, ezért fontos az ilyen programokkal történő érzékenyítés is.

A jótékonyság gyakran decemberre korlátozódik, ezért a színház úgy döntött, hogy Jótékony január címmel az év elejére hirdeti meg programját. Ehhez kapcsolódva három sikerdarab - az Esőember, a Holt költők társasága és a Tortúra - januári eseményeire minden megváltott belépőjegyből 500 forint adományt veszprémi civil szervezeteknek ajánlanak fel. A támogatott szervezetek között szerepel az AutiSpektrum Egyesület, a Veszprémi Egyetemi Színpad, illetve a pszichiátriai betegekkel foglalkozó Horgony Alapítvány.

Nagy Zsuzsa, az AutiSpektrum Egyesület elnökhelyettese vette át a 119 ezer forint adományt a vasárnap esti előadást követően. Köszöntő beszédében hangsúlyozta, felsorolni is nehéz lenne azt a sok programot, amit a Veszprémi Petőfi Színház a társadalmi felelősségvállalás jegyében hirdet és valósít meg. Hozzátette, egy éven belül másodszorra áll az egyesületük mellé segítő jó szándékkal a színház. "Tavaly áprilisban tiszteletjegyet kaptak tagjaink és tekintették meg az Esőember előadást, a Jótékony január jegyében pedig a mai előadás jegybevételéből részesül szervezetünk, az AutiSpektrum Egyesület, amit őszinte szívvel köszönök meg tagjaink és gyermekeink nevében".

Ezt már olvasta!?

Kik biztosítják a jó hangulatot az Utcazenén?

A világ szinte minden pontjáról érkeznek bandák, hogy szórakoztassák a közönséget az Utcazene Fesztiválon.

Új összekötő útszakasz épült a Bakonyalja városrészben

Mellette járdát és közvilágítást is kiépítettek, illetve a csapadékvíz elvezetésről is gondoskodtak, valamint a zöld területeket is bővítették.

A börtönben dolgozni kell

A büntetés-végrehajtási intézetek zárt világába egyre könnyebb a betekintés.

Jelentősen csökkentek a higiéniai hiányosságok

Mintegy 102 tonna élelmiszert vont ki a forgalomból a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzések során a Nébih.

Bakony Média névjegykártya