Marad a köd és a szürkeség

Írta:  VMeteo.hu január 14 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Jelentős változást egy hétvégén érkező hidegfront okozhaz.

Kedden többnyire párás, borongós marad az idő, csak kis esély van arra, hogy a megmelekedett ködfelhőzet elvékonyodjon napközben. Jelentéktelen szitálás, ónos szitálás nem zárható ki teljesen, ami csúszóssá teheti az utakat. Gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 0°C közelébent tetőzik.

Szerdán a ködös reggelt követően megemelkedik a ködfelhőzet, ami a délutáni órákban kissé elvékonyondhat. Gyenge szitálás, ónos szitálás továbbra is előfordulhat. A hőmérséklet reggel -2°C, délután 0°C körül ígérkezik, de rövid napos időszak esetén ennél pár fokkal melegebb is lehet.Csütörtökön a ködös, borongós időszak mellett van esély némi napsütésre, a péntek azonban ismét borongósabbnak látszik.

Jelentős változást egy hétvégén érkező hidegfront okozhaz, ami kisöpri a Kárpát-medencében megülepedett, egyre egészségtelenebb levegőt - írja a VMeteo.hu.

 

Ezt már olvasta!?

Közeledik az év vége, így kérjen fizetésemelést

Ha úgy érzi, hogy eljött az ideje fizetésemeléshez folyamodni, akkor nem árt előtte felkészülni.

Műsorváltozással kezdődik a fesztivál

Ma kezdődik és 10 napon keresztül 30 borász és 30 koncert várja a kikapcsolódni vágyókat a Rozé, Rizling és Jazz Napok. 

Látta ezt a férfit Veszprémben?

A 72 éves Bognár Sándor Csaba 2018. augusztus 28-án a reggeli órákban távozott veszprémi otthonából, életjelet azóta nem ad magáról.

A március 15-i demonstrációjukon felszólították a kormányfőt és az államfőt, hogy kérjenek bocsánatot "az elmúlt hat évben megalázott pedagógusoktól."

Jól halad a Veszprémi Szakképzési Centrum átfogó fejlesztése

,,A Veszprémi Szakképzési Centrum szakképzési intézményrendszerének átfogó fejlesztése” című pályázat, amelynek keretében az intézmény 550 000 000 Ft, 100% intenzitású európai uniós vissza nem térítendő támogatást használhat fel.

Bakony Média névjegykártya