Marad a köd és a szürkeség

Írta:  VMeteo.hu január 14 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Jelentős változást egy hétvégén érkező hidegfront okozhaz.

Kedden többnyire párás, borongós marad az idő, csak kis esély van arra, hogy a megmelekedett ködfelhőzet elvékonyodjon napközben. Jelentéktelen szitálás, ónos szitálás nem zárható ki teljesen, ami csúszóssá teheti az utakat. Gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 0°C közelébent tetőzik.

Szerdán a ködös reggelt követően megemelkedik a ködfelhőzet, ami a délutáni órákban kissé elvékonyondhat. Gyenge szitálás, ónos szitálás továbbra is előfordulhat. A hőmérséklet reggel -2°C, délután 0°C körül ígérkezik, de rövid napos időszak esetén ennél pár fokkal melegebb is lehet.Csütörtökön a ködös, borongós időszak mellett van esély némi napsütésre, a péntek azonban ismét borongósabbnak látszik.

Jelentős változást egy hétvégén érkező hidegfront okozhaz, ami kisöpri a Kárpát-medencében megülepedett, egyre egészségtelenebb levegőt - írja a VMeteo.hu.

 

Ezt már olvasta!?

Átadták a 8-as főút székesfehérvári elkerülőjét

Tizenötmilliárd forintból valósult meg a 8-as főút székesfehérvári elkerülőjének harmadik szakasza, melyet hétfőn adtak át a forgalomnak.

Január elsejével megjelennek az első elektronikus, többfunkciós személyazonosító igazolványok.

Cseh betörőket fogtak a veszprémi rendőrök

Összehangolt akció keretében fogták el a bűncselekmény-sorozat elkövetőit.

Palacsinta helyett csalódás

A szervezők néhány száz vendégre számítottak Alsóörsön az I. Palacsinta Fesztivál alkalmával vasárnap, végül több ezren érkeztek. A többség csalódottan és éhesen távozott.

Új épület, új funkciók

Ismeri azt az épületet az Ádám Iván utca elején, ahol az orvosi rendelő volt? Na azt már elbontották.

Bakony Média névjegykártya