Marad a köd és a szürkeség

Írta:  VMeteo.hu január 14 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Jelentős változást egy hétvégén érkező hidegfront okozhaz.

Kedden többnyire párás, borongós marad az idő, csak kis esély van arra, hogy a megmelekedett ködfelhőzet elvékonyodjon napközben. Jelentéktelen szitálás, ónos szitálás nem zárható ki teljesen, ami csúszóssá teheti az utakat. Gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 0°C közelébent tetőzik.

Szerdán a ködös reggelt követően megemelkedik a ködfelhőzet, ami a délutáni órákban kissé elvékonyondhat. Gyenge szitálás, ónos szitálás továbbra is előfordulhat. A hőmérséklet reggel -2°C, délután 0°C körül ígérkezik, de rövid napos időszak esetén ennél pár fokkal melegebb is lehet.Csütörtökön a ködös, borongós időszak mellett van esély némi napsütésre, a péntek azonban ismét borongósabbnak látszik.

Jelentős változást egy hétvégén érkező hidegfront okozhaz, ami kisöpri a Kárpát-medencében megülepedett, egyre egészségtelenebb levegőt - írja a VMeteo.hu.

 

Ezt már olvasta!?

Itt gyakorlatozik a katasztrófavédelem

 

Teljes szélességében lezárják a 7213-as számú utat. 

Indul a fűtés, ezekre ügyeljen

Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az időjárás a héten hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad. 

Ferenczi Gábor maradt Devecser polgármestere

Devecserben képviselőket is választottak, a hat helyért tizenkilenc jelölt indult.

Jelentős drágulás a kutakon

Nagyon pórul járt, aki nem tankolt tegnap. Rég drágult ilyen mértékben az üzemanyag. 

Kigyulladt egy személykocsi Veszprémben

Többnyire balesetek és egyéb műszaki mentések szerepeltek Veszprém megye tűzoltóságainak riasztási lapjain az elmúlt hétvégén.

Bakony Média névjegykártya