Hidegfront söpri ki a ködöt

Írta:  VMeteo.hu január 28 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A mai nappal búcsúzunk a borongós időtől. Helyette jön a szél és az eső. 

Kedden a ködös reggelt követően kissé elvékonyodhat, szakadozhat a felhőzet, de többnyire borult marad az ég felettünk. A reggeli gyenge eső, ónos eső után átmeneti csapadékszünet következik. A délután második felében hidegfront robog át felettünk, kiadós esővel. Napközben megélénkül a délnyugati szél, ami megszünteti a ködöt, a hidegfront érkezését pedig északnyugatira váltó, erős széllökésekkel kísért légozgás jelzi. A hőmérséklet csúcsértéke elérheti a 6°C-ot - írja a VMeteo.hu.

Szerdán reggel még kialakulhatnak ködfoltok, ezek azonban hamar feloszlanak és a változóan felhős ég mellett néhány órás napsütésben is részünk lesz. Egy-egy rövid záporeső, a Bakonyban esetleg hózápor nem zárható ki teljesen. A mérsékelt változékony szelet élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel -1°C, délután 6°C körül ígérkezik.

A csütörtöki nap változóan felhős, de csapadékmentes lesz, pénteken ismét lehet kevés eső, a hétvége pedig a mostani számítások szerint erőteljes melegedést hoz, fagymentes éjszakákkal, 10°C feletti maximumokkal.

 

Ezt már olvasta!?

elentősen növelte eredményét 2016-2017-es pénzügyi évében a Tesco, és Közép-Európában is javította teljesítményét.

1,9 százalékkal nőttek az árak februárban

Jjanuárhoz viszonyítva 0,2 százalékkal nőttek az árak.

Egyre népszerűbb a balatoni komp

A kompközlekedést tavaly több mint 1,1 millió utas vette igénybe.

Megkapta az engedélyt a helikopter-leszálló a kórház területén

Többször mentőhelikopter szállt le a belváros kórház melletti kereszteződésében az elmúlt hónapokban. Szerdától biztos nem láthatunk több ilyet.

Bakony Média névjegykártya