KSH adatgyűjtés

Írta:  8200 Veszprém február 05 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A munkaerőfelmérés mellett a lakosság utazási szokásai, valamint a háztartás költségvetési és életkörülményei után érdeklődnek. 

„A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Veszprém településen a KSH elnöke által 2020-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre munkaerőfelmérés, a lakosság utazási szokásai, valamint a háztartás költségvetési és életkörülményei tárgykörökben. Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. A KSH az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közli.

A KSH a lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen ad további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.”
 

Ezt már olvasta!?

Idén már ne fizessen a közterületi parkolásért!

A parkolási csoport ügyfélszolgálata is módosított nyitva tartás szerint üzemel.

Óvatosan az adventi gyertyával

Fontos betartani néhány alapvető szabályt a gyertyagyújtások alkalmával - figyelmeztet a katasztrófavédelem.

Jön a dohánytermékek egységes csomagolása

A már piacon lévő márkák és típusok átmeneti mentességet kapnak.

Különleges ellátást igénylő gyermekeken segítenek

1,5 millió tonna súlyú élelmiszeradománnyal érkezett Veszprémbe a Coop Segély kamionja. 

Indul a fűtés, ezekre ügyeljen

Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az időjárás a héten hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad. 

Bakony Média névjegykártya