KSH adatgyűjtés

Írta:  8200 Veszprém február 05 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A munkaerőfelmérés mellett a lakosság utazási szokásai, valamint a háztartás költségvetési és életkörülményei után érdeklődnek. 

„A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Veszprém településen a KSH elnöke által 2020-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre munkaerőfelmérés, a lakosság utazási szokásai, valamint a háztartás költségvetési és életkörülményei tárgykörökben. Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. A KSH az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közli.

A KSH a lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen ad további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.”
 

Ezt már olvasta!?

Nem változik az üzemanyagok jövedéki adója októbertől

A benzin jövedéki adója 120 forint, a gázolajé 110,35 forint marad.

Együtt sportoltak

A Kozmutza Flóra Alapítvány idén is megszervezte a Jótékony mozgás című integrációs sportversenyét.

Szent György-napi elismerések

Szent György nap alkalmából a kiemelkedő munkát végző munkatársak elismerésben részesültek.

Három súlyos sérült 59 közlekedési balesetnél

A rendőrök az elmúlt héten 14 személyi sérüléses és 45 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínénél intézkedtek, és 22 ittas sofőrt állítottak elő.

Levél érkezik a NAV-tól

Mintegy egymillió adózót értesít arról, hogy az elmúlt évről adó-, illetve vámtartozása vagy túlfizetése van.

Bakony Média névjegykártya