Kép: Youtube/Veszprém Tv Kép: Youtube/Veszprém Tv

A tervek szerint halad a veszprémi uszoda építése

Írta:  Veszprém Tv február 05 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Sportuszoda alapkövét még múlt év júniusában tették le. Várhatóan egy év múlva veheti birtokba a közönség. 

A gondos és pontos szervezésnek és kivitelezésnek és a kedvező időjárási körülményeknek köszönhetően az előzetes ütemterv szerint halad az építkezés - derült ki a Veszprém Tv Épí-Tech című házépítő magazinműsorából.

Állnak a tartószerkezetek és gőzerővel elindult az acéltető beemelése is, amely nem csak látványos, hanem a szakemberek számára is érdekes munka. Az építésvezető szerint a következő két hétben elkezdődhet a tetőhéjazat, valamint a medence feletti főtartók elhelyezése is - mondta Andorka Gábor, a Vemévszer Kft létesítményfelelőse. 

50x25 méteres lesz és 10 versenypályát lehet majd kialakítani a nagymedencében, emellett vízilabda mérkőzések és edzések megtartására is alkalmas lesz. A versenyeket és a mérkőzéseket egy több mint félezer fő befogadására alkalmas lelátóról lehet majd megtekinteni. 

Az állami beruházásban közel 10 milliárd forintból épülő új Veszprémi Sportuszodát várhatóan jövő tavasszal veheti majd birtokba a közönség. 

A medencét már feltöltötték vízzel. Ennek oka is kiderült az Épí-Tech magazinból.

 

 

Ezt már olvasta!?

Szilveszteri határidőkre figyelmeztik a vállalkozókat

December 31-ig választható a kisadózók tételes adója (kata) és a kisvállalati adó (kiva), illetve az alanyi mentesség az áfában.

Karitász segítség

Élelmiszer csomagokkal segítette a Veszprém – Főegyházmegyei Karitász a rászorulókat a húsvéti ünnepek előtt.

Egy nap, három baleset

Több baleset is történt Veszprém útjain kedden.

Csak írásbeli érettségi vizsgákat szerveznek május 4-től

Csak írásbeli érettségi vizsgákat szerveznek a koronavírus járvány miatt május 4-től a kormány döntése alapján - közölte Gulyás Gergely csütörtöki budapesti online sajtótájékoztatóján.

Bakony Média névjegykártya