Hazánkban lassult az influenza terjedése

Írta:  8200 Veszprém február 20 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

 

Hétfőtől látogatási tilalom a veszprémi kórház egyes osztályain.

Rendkívül intenzíven terjed az influenza Európa keleti részén, Ukrajna és Oroszország is erről adott jelentést az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) legutóbbi összefoglalójában. Magyarországon a 6. héten 43.700 fő fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Járvány idején a fertőzés megelőzésében az általános személyi higiénés magatartás a döntő, ennek egyik legegyszerűbb módja a rendszeres és alapos kézmosás - közölte honlapján az ÁNTSZ

Mint olvasható, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója a Szülészet-Nőgyógyászai osztályon, a Gyermekgyógyászati Centrumban, a Központi Intenzív osztályon és a Belgyógyászati Centrumban saját hatáskörben látogatási tilalmat rendelt el 2016. február 22-től.

Ezt már olvasta!?

Elhunyt Tóth Loon

A Veszprémi Petőfi Színház társulata mély fájdalommal tudatja, hogy 2018. október 07-én hajnalban, hosszan tartó, súlyos betegség után Tóth Loon színművész az égi társulathoz szerződött.

Több mint 300 tonna élelmiszer gyűlt össze

A felajánlásokból 34 ezer ajándékcsomag készül.

Tovább haladnak a néppártosodás felé

A Jobbik 2016-os feladatairól és kihívásairól tartott sajtótájékoztató a párt a napokban Veszprémben.

Csökkent a benzin, emelkedett a gázolaj ára

A benzineseknek lehet szerdán őszintébb a mosolyuk a benzinkutakon.

Dózsavárosi fejlesztések

Iskolai sportpálya felújítás, út- és járdaépítés - az idei évre tervezett városrészi fejlesztésekről is szó volt a Dózsavárosi Tanács ülésén.

Na-Bed