Eredményes matekosok

Írta:  8200 Veszprém február 20 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

21. alkalommal rendezték meg a Bem József megyei matematikaversenyt az általános iskolák 2-8. osztályosai számára.

Némedi Lajos alpolgármester az ünnepélyes ereményhirdetésen a jelenlévőkhöz szólva megköszönte a pedagógusok és a szülök befektetett munkáját, valamint a diákok eredményeit.

Horváth Szilárd, a Deák Ferenc Általános Iskola igazgatója összegezte, az idei tanévben megyénk 12 településének 25 iskolájából 726 diák nevezett a versenyre. A fiataloknak előbb a körzetükben kellett jól szerepelniük, majd kategóriánként a legjobb 30 diák kapott meghívót a megyei fordulóra, onnan pedig a legeredményesebb tíz kapott meghívót az eredményhirdetésre, amit a napokban tartottak meg az intézményben.

A díjazottak névsorát ide kattintva érhetik el.
 

Ezt már olvasta!?

Indul a tavaszi zöldhulladék gyűjtés

A hétvégén indul a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés Veszprémben. Itt a beosztás, hogy melyik körzetből mikor szállítják el.

Veszprémiért is szoríthatunk az olimpián

Rasovszky Kristóf, a Balaton Úszó Klub sportolója 1500 méteres gyorsúszásban indul az ötkarikás játékokon, akit Brányi Mária búcsúztatott szerdán délelőtt.

A hónap végéig jelezhetjük, hogy az adóhatóság készítse el a személyi jövedelem-adóbevallásunkat.

A munkanélküliség további csökkenését várják az elemzők, miután az év elején a várakozásoknál kedvezőbben alakult a mutató.

Csúszós utak, balesetek az áprilisi télben

Több kamion és személygépkocsi is elakadt a 82-es úton, Csesznek térségében. Balesetek is lassítják a forgalmat a megyében.

Na-Bed