Eredményes matekosok

Írta:  8200 Veszprém február 20 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

21. alkalommal rendezték meg a Bem József megyei matematikaversenyt az általános iskolák 2-8. osztályosai számára.

Némedi Lajos alpolgármester az ünnepélyes ereményhirdetésen a jelenlévőkhöz szólva megköszönte a pedagógusok és a szülök befektetett munkáját, valamint a diákok eredményeit.

Horváth Szilárd, a Deák Ferenc Általános Iskola igazgatója összegezte, az idei tanévben megyénk 12 településének 25 iskolájából 726 diák nevezett a versenyre. A fiataloknak előbb a körzetükben kellett jól szerepelniük, majd kategóriánként a legjobb 30 diák kapott meghívót a megyei fordulóra, onnan pedig a legeredményesebb tíz kapott meghívót az eredményhirdetésre, amit a napokban tartottak meg az intézményben.

A díjazottak névsorát ide kattintva érhetik el.
 

Ezt már olvasta!?

Ma véget ér a tanév

Megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció.

Elhunyt embert találtak egy porvai háztűznél

Elhunyt embert találtak a tűzoltók szombat délelőtt egy porvai háztűznél - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A nyugdíjasok 90 százaléka megkapja a tízezer forint értékű Erzsébet-utalványokat a mai napig - mondta a Magyar Posta szóvivője.

Már megvásárolhatók a szilveszteri pirotechnikai eszközök

A pirotechnikai eszközöket árusítani december 28-tól december 31-ig, felhasználni pedig december 31-én 18 órától január 1-jén reggel 6 óráig lehet.

Egy eltűnt idős nő után kutattak a rendőrök

Néhány órán belül megtalálták az otthonából ismeretlen helyre távozott 80 éves idős asszonyt.

Na-Bed