Védőmaszkokat gyárt a Veszprémi Petőfi Színház

Írta:  Veszprém Tv március 20 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Fertőtleníthető, mosható, műtétekhez is alkalmas textil védőmaszkok készülnek csütörtöktől a Veszprémi Petőfi Színházban.

A kezdeményezéshez a társulat tagjai is csatlakoztak, naponta tízen gyártják majd a speciális védőeszközöket a színház előcsarnokában és varrodájában - tudósított a Veszprém Tv

Munkaerőben bőven van kapacitás, ezért a továbbiakban is szívesen vállalnak egyedi megrendeléseket és örömmel fogadják, ha valaki anyagokat ajánl fel a varráshoz - tájékoztatott a színház vezetése. Az első 600 darab védőmaszkot a veszprémi kórház és a farkasgyepűi tüdőgyógyintézet számára ajánlotta fel a teátrum.

 

Ezt már olvasta!?

Az üzleti és a civil szféra találkozása

Az önkormányzatok, a civil szféra és az üzleti élet képviselői találkoztak a társadalmi felelősségvállalás jegyében a holland nagykövetség szervezésében csütörtökön a Hangvillában.

Megmentették a kihűléstől

A fagyos időben elesett az utcán és megsérült egy férfi Litéren. Egy autós felfigyelt az úton fekvő emberre, és a rendőrök segítségét kérte. 

Átlagosan 194 ezer forintot költenek nyaralásra a magyarok

A magyarok 63 százaléka várhatóan elmegy nyaralni az idén.

Hosszú távú, változatos munkát kínálnak

A Pepperl+Fuchs cégcsoportnál a kezdő termelési kolléga és a tapasztalt idegennyelv-tudással rendelkező szakember egyaránt megtalálja a számítását.

Tovább használhatók az október havi bérletek

A meghosszabbított érvényesség a pénztári várakozási idő csökkentését segíti elő, kényelmesebbé téve az utasok számára a jegy- és bérletvásárlást.

Bakony Média névjegykártya