Az otthonmaradásra bíztat a Veszprémi Petőfi Színház

Írta:  8200 Veszprém március 25 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A teátrum szerint a koronavírus-járvány idején a legfontosabb, hogy a nézők otthon maradjanak, ebben segítettek a hétvégén. Egy dal is született erre az alkalomra.

2020. március 21-én és 22-én, szombaton és vasárnap első alkalommal rendezte meg a Veszprémi Petőfi Színház MARADJ OTTHON – MAJD MI MEGYÜNK című otthontartó programját.

A teátrum szerint a koronavírus-járvány idején a legfontosabb, hogy a nézők otthon maradjanak, ebben segítettek a hétvégén. Műsoruk kizárólag az ablakokból, az erkélyekről volt látható. A Cholnoky lakótelepen, a Jutas ABC parkolójában, a Kossuth utcán, a Nővérszállónál, a Jutasi úti és Stromfeld lakótelepnél, valamint az egyetemi városrésznél tartott zenés összeállítást nagy örömmel fogadták a veszprémi polgárok.

A Veszprémi Petőfi Színház – a további kormányzati intézkedések figyelembevételével – tervezetten folytatni szeretné otthontartó programját a következő hétvégén is.

Az előadások utolsó műsorszáma a Maradj otthon! dal volt, amihez elkészült egy klip is, hogy mindenkihez eljusson az üzenet.

 

Ezt már olvasta!?

Last minute helyett előfoglalás

Tíz éves születésnapját ünnepli a veszprémi Exclusive Tours utazási iroda pénteken. Délután értékes ajándékokért lehet játszani a helyszínen.

Több mint egymillió cukorbeteg él Magyarországon

Másfél évtized alatt hetven százalékkal nőtt a cukorbetegek száma.

A kilencvenhárom éves korában elhunyt Nobel-békedíjas volt izraeli államelnök pénteken temetik.

A magyar internetezők többsége banki adatait félti

A megkérdezettek 41 százaléka még nem tapasztalt semmilyen online visszaélést, vagy csalási kísérletet.

Szerda déltől állhat helyre a forgalom.

Bakony Média névjegykártya