Nem áll le a zöldhulladék begyűjtése

Írta:  8200 Veszprém március 25 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Eddig összesen 79 tonna zöldet gyűjtött össze a VHK Nonprofit Kft. 

Folyamatos az alapszolgáltatás, változatlan létszámmal, teljes üzemmódban dolgozunk – tájékoztatta a VHK Nonprofit Kft. működéséről a lakosságot Czaun János, ügyvezető. Zavartalan a kommunális hulladék gyűjtése, szállítása és ez vonatkozik a szelektív edények ürítésére is.
- A házhoz menő zöldhulladék gyűjtésének félidejét éppen elhagytuk. Az akcióból eltelt időszak alatt, eddig összesen 79 tonna zöldet gyűjtött össze a VHK Nonprofit Kft. Jelenleg is három gyűjtőjárat járja a várost és gyűjti össze a zöldeket.

Még ez a hétvége áll a veszprémiek rendelkezésére, hogy a lágyszárúkat és a faleveleket zsákokba, a fás szárúakat, a nyesedéket pedig 1 m-es kötegekbe rendezve kitegyék közterületre. Azt kérte ugyanis a közszolgáltató, hogy a négy hetes időszak alatt, lehetőség szerint egy alkalommal kerüljön a zöld közterületre a hatékonyabb gyűjtés és elszállítás érdekében.

A Kistó utca 8. szám alatt működő Hulladékgyűjtő udvar is változatlan nyitva tartással üzemel, hétköznap 8.00 és 17.00 között, míg szombaton 8.00 és 13.00 között tart nyitva. Jelenleg is rengeteg zöldhulladék érkezik, lakossági beszállításból, de emellett 21 más típusú hulladék is leadható itt, melyek fajtáiról bővebben ezen az oldalon tájékozódhatnak.

Ezt már olvasta!?

Kevesebben tartoznak tartósan az adóhatóságnak

Az együttes minimális tartozásuk 178,5 milliárd forintra rúg, de ez a szám ennél sokkal magasabb is lehet. 

Hitelre vett telefonok eladásából gazdagodtak

Az egyik mobilszolgáltató munkatársának adták ki magukat és azt állították, hogy a cég nyereményjátékában kisorsolták a hívásokat fogadó személyeket.

Hív a vasút!

Vasutas nyári diákmunkákat ajánl a MÁV-Start, a fiatalok vonatokon és balatoni, velencei-tavi pályaudvarokon dolgozhatnak.

Látni és látszani - hívja fel a figyelmet a rendőrség

A balesetmentes közlekedés érdekében a Magyar Autóklub veszprémi szervizében tájékoztatták a gépjármű-tulajdonosokat a látás és a láthatóság kiemelt fontosságáról.

Hétfőtől módosul a menetrend

A városi önkormányzat január 31-i döntése alapján módosul több vonalon a helyi járatos közlekedés február 18-tól.

Bakony Média névjegykártya