Védőmaszkokat kapnak a veszprémiek Kép: Veszprém Tv

Védőmaszkokat kapnak a veszprémiek

Írta:  Veszprém Tv április 08 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A jövő hét végéig minden veszprémi háztartásba két-két szájmaszkot kíván eljuttatni a megyeszékhely önkormányzata. Ez összesen ötvenkétezer védőfelszerelést jelent.

A város polgármesterének felhívására már több mint 50 önkéntes varrónő, civil szervezet és intézmény kezdte el a többször használható felszerelések készítését. Jelenleg naponta mintegy 500 darab készül és a napokban két külföldről rendelt szállítmány is megérkezik a gyártók ígérete szerint. A maszkokat az önkormányzat, a városi intézmények, a VKSZ Zrt. valamint önkéntesek viszik majd házhoz a veszprémieknek - tájékoztatott a Veszprém Tv.
 

Ezt már olvasta!?

Márciusban is időben kifizetik a nyugdíjakat

Sem a nyugdíjkézbesítést, sem más postai feladatot nem akadályoz a miniszterelnöki levelek kézbesítése.

Egy hét és itt az Utcazene Fesztivál!

4 nap, 11 helyszín, 62 produkció, 168 koncert, óriáskerék és lezárt belváros vár ránk július 19. és 22. között.

A kormány az egész ország területére kihirdeti a migrációs válsághelyzetet - jelentette be szerdán Budapesten Pintér Sándor belügyminiszter.

Együtt indultunk el Köln felé

Lőrincz Balázs Boldizsár - ezúttal utitársakkal - ismét nekivágott, hogy kerékpárral tegye meg az utat Veszprémből a férfi kézilabda Bajnokok-ligája döntőjének helyszínére.

Diákokat készítettek fel a nyári kerékpározásra

A járda a gyalogosoké! Többek között erre is felhívták a diákok figyelmét a Bringázz a nyárba! elnevezésű rendőrségi program részeként.

Bakony Média névjegykártya