Állatkerti ajándék az egészségügyben dolgozóknak

Írta:  8200 Veszprém május 20 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Kétezer belépőt ajándékozott az egészségügyben dolgozóknak a Veszprémi Állatkert az elmúlt hónapokban tett helytállásuk elismeréseként.

Emberfeletti munkát végeznek az egészségügyi dolgozók annak érdekében, hogy mi biztonságban érezhessük magunkat - fogalmazott Ovádi Péter országgyűlési képviselő szerdán délután a Veszprémi Állatkert előtt tartott sajtótájékoztatón, hozzátéve, büszke a veszprémi intézményekre. - Jelentősen érintette a válság az állatkertet, ennek ellenére most is fontos számára a társadalmi felelősségvállalás. Számos kezdeményezése követőre talált az országban, ezúttal az egészségügyi dolgozókat szeretnék megajándékozni - mondta az országgyűlési képviselő.

 

Dr. Lippai Norbert, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója arról beszélt, hogy nehéz idő áll mögöttük és nem tudni, hogy mi vár még rájuk. - Nagy problémába nem ütköztünk, de napi szinten kellett új kihívásokat megoldanunk - mondta. Véleménye szerint példamutató összefogás jellemzi az itt élőket, az ehhez hasonló kezdeményezések is azt mutatják, elismerik az egészségügyben dolgozók munkáját.

A Veszprém Megyei Mentőszervezet vezetője, Nátrán Albin is köszönettel fogadta a felajánlást. - A több heti bezártságot követően a rekreáció része lehet, hogy ismét együtt lehetünk és ellátogathatunk az állatkertbe - fogalmazott. Megyjegyezte még, a megyében egyetlen mentődolgozó sem fertőződött meg az új koronavírussal.

 

Török László, a Veszprémi Állatkert igazgatója az elmúlt heteket összefoglalva elmondta, igyekeztek kivenni részüket a közösségi munkából. - Többet is szeretnénk nyújtani a mindennapi hősöknek, akiknek sokat köszönhetünk.

A Veszprémi Állatkert összesen kétezer állatkerti belépőt ajándékozott a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház és a Veszprém Megyei Mentőszervezet részére.
 

Ezt már olvasta!?

72 óra alatt tizenhárom ittas vezető

Az elmúlt hétvégén a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleseteknél három járművezetőnél merült fel az ittasság gyanúja megyénkben.

Demonstrációt hirdet a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) április 17-én vasárnapra - közölte a KASZ szerdán az MTI-vel.

Veszprémre figyel a könyvtáros szakma

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete 48. vándorgyűlésén a külföldi vendégeken, határon túli magyar kollégákon kívül több mint 700 hazai szakember vesz részt.

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Veszprémben

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két közeli házból négy embert kísértek biztonságos helyre a Hársfa utcában.

Nyitva lesznek a kormányablakok október 12-13-án

Az önkormányzati választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartással segítik a lejárt személyi azonosítók pótlását a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablakai.

Bakony Média névjegykártya