Szabadtéren kezdi el a bérletes előadások pótlását a Veszprémi Petőfi Színház

Írta:  8200 Veszprém május 29 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A színház előtti téren kezdi el az elmaradt bérletes előadások pótlását a Veszprémi Petőfi Színház - jelentették be az első Petőfi BérletEST alkalmával a Kossuth utcán.

200 fős nézőteret alakítanak ki szabadtéren megfelelve a biztonsági óvintézkedéseknek. Lesz maszk, távolság és amire régóta vágyunk, színház. A nyári program részletes menetrendjét jövő héten sajtótájékoztató keretében ismertetik - ismertette Oberfrank Pál, a színház igazgatója és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes. 

Elhangzott, a közelmúltban jelentették be a jövő évad műsortervét és elkezdődött a bérletezés, melynek kiemelkedő eseménye a bérletek éjszakája lesz. Idén kicsit másképp rendezik meg az érvényben lévő egészségügyi szabályok miatt. A torlódásokat elkerülve, összesen négy ponton várják majd a jövő évad bérleteseit a színháznál és természetesen a megszokott rendkívüli kedvezmények is élnek június 5-én, pénteken este.

Bejelentették, a népszerű fesztiválokat is megtartják a nyár folyamán. A “Lélektől lélekig” Érzékenyítő Fesztivált a tervek szerint júliusban láthatják a nézők, a Rátonyi Róbert Operettfesztivál időpontja pedig augusztus 19-20. lesz.

A szomorú emléknap előtt tisztelegve, június 4-én zárt ajtók mögött mutatják be a Békediktátum Trianon 100 című dokumentumjátékot. A Veszprém Televízióban és a színház Facebook-oldalán élőben követhető lesz a produkció.

A Petőfi BérletESTet színesítette, hogy számos népszerű dal is felcsendült a színház művészeinek előadásában, melyeket a jövő évad repertoárjából hoztak, illetve egy rövid kvíz részeként néhány ajándék is gazdára talált.

A Petőfi BérletEST legközelebb két hét múlva, csütörtökön jelentkezik a Kossuth utcai VIP pont elől.
 

Ezt már olvasta!?

Idén online rendezik meg a Múzeumok éjszakáját

Idén online rendezik meg a Múzeumok éjszakáját: szombaton filmekkel, nyereményjátékkal és kvízzel is várják a látogatókat a virtuális térben.

Teljes pályás útlezárás Várpalotánál a 8-ason

Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap kora este. 

Gyorsabban kaphatják vissza az áfát a kkv-k

Az érintett kkv-k az eddigi 75 nap helyett már 30 nap alatt megkaphatják a nekik visszajáró pénzt.

Változik a vonat- és autóbusz-közlekedés pünkösdkor

Pünkösdkor változik a vonatok és az autóbuszok közlekedési rendje. Az ÉNYKK is közleményt adott ki. 

Újraindul a konvektorcsere-pályázat

A pályázat a költségek 60 százalékát fedezheti.

Bakony Média névjegykártya