Zivatarok érkezhetnek

Írta:  VMeteo.hu június 03 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Mozgalmas lesz az égbolt felettünk a délutáni óráktól. A hevesebb időjárási események várhatóan elkerülik a várost, de érdemes lesz figyelni a délutáni meteorológiai jelentéseket.  

Szerdán eleinte néhány órás napsütésre számíthatunk, a délutáni óráktól erőteljesen megnövekszik a gomolyfelhőzet és többször előfordulhat eső, zápor, zivatar. A hevesebb viharok tőlünk nyugatabbra várhatóak, de minket is érinthet egy-egy kiterjedtebb zivatarcella pereme. A legnagyobb veszélyt az esetleges zivatarok kialakulásokar a viharos széllökések jelenthetik, esetleg jég. Általában mérsékelt északnyugati szél fúj, ami csak zivatar idején erősödhet meg. A hőmérséklet csúcsértéke 21°C közelében lesz - írja a VMeteo.hu.

Csütörtökön erős melegedés vár ránk, Közepesen felhős ég mellett és fokozatosan megélénkülő délnyugati szél kíséretében reggel 10°C, délután 25°C-ra van kilátás.

Pénteken ismét nagyobb esély mutatkozik záporokra, zivatarokra. A hétvégén változóan felhős lesz az ég felettünk, csapadék nélkül, szombaton tavaszias, vasárnap nyárias idővel.

 

Ezt már olvasta!?

Stagnál a hajléktalanok száma

Veszprémben jelenleg több mint 250 hajléktalant tartanak számon az ellátást végző Máltai Szeretetszolgálat szakemberei. Ez a szám évek óta változatlan.

A társelnöki posztról június 1-jével, a parlamenti mandátumról augusztus 31-gyel mond le.

Emelkedik a benzin és a gázolaj jövedéki adója

Az adómértékek a kőolaj világpiaci árának függvényében negyedévente módosulhatnak.

Tűz a fűzfői ipari parkban

Tűz keletkezett egy veszélyes anyagokkal is foglalkozó cég telephelyén a balatonfűzfői ipari parkban péntek délután.

Kidöntött egy jelzőtáblát az ittas sofőr Veszprémben

A rendőrök elfogták a baleset helyszínét elhagyó 67 éves járművezetőt.

Bakony Média névjegykártya