Egy hét múlva beindul a koncertszezon Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém június 24 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A legismertebb hazai zenekarok közreműködésével Presszókert címmel indul koncertsorozat Veszprémben, amelynek helyszíne a volt Közgáz udvara.

Azzal, hogy 500 főig lehetőség nyílt rendezvények megtartására, megnyílt a kapu a kisebb koncertek megszervezése előtt. Ezt használja ki a veszprémi Expresszó és hozott össze egy tartalmas koncertsorozatot a csillagok alá.

A zenekarok már játszani szeretnének, mi pedig viszonylag hamar ébredtünk és összehoztuk ezt az eseményt - mondta érdeklődésünkre a szervezők részéről Muraközy Péter. Összesen 460 főt engednek be a nézőtérre, ami azért is tökéletes létszám, mert ennyien vehetik birtokba az esőhelyszínként megjelölt Expresszót is. - Ezzel a programmal szeretnénk segíteni a hazai zenekaroknak, illetve szórakozási lehetőséget biztosítani a nézőknek - tette hozzá.

Minden koncertre az adott zenekar biztosítja az online jegyvásárlást, a fellépők névsora és a jegyvásárlási helyek elérhetők az Expresszó Facebook-oldalán.

Az első fellépő a Bagossy Brothers Company lesz július 1-jén, amelyre már minden jegy elfogyott, így érdemes időben megvásárolni a már ismertté vált koncertekre a belépőt.  

Ezt már olvasta!?

Csökkent az üzemanyagok ára

A Mol Nyrt. bruttó 7 és bruttó 3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

Válogatás CD-t jelentet meg Geszti csapata

Tizenkét plusz egy számos válogatás CD-t jelentetett meg a Rapülő.

Emlékezzünk meg biztonságban elhunyt szeretteinkről

A napokban egyre többször riasztják a tűzoltókat kegyeleti mécsesek vagy gyertyák okozta tüzekhez.

Átfestették a lopott autót

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást három hidegkúti férfi ellen.

Több karambol is történt délelőtt a megyében a nedves utakon

A sofőrök még nem szokták meg az őszi útviszonyokat. Veszprémben hármas karambol is történt csütörtök délelőtt. 

Bakony Média névjegykártya