Egy hét múlva beindul a koncertszezon Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém június 24 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A legismertebb hazai zenekarok közreműködésével Presszókert címmel indul koncertsorozat Veszprémben, amelynek helyszíne a volt Közgáz udvara.

Azzal, hogy 500 főig lehetőség nyílt rendezvények megtartására, megnyílt a kapu a kisebb koncertek megszervezése előtt. Ezt használja ki a veszprémi Expresszó és hozott össze egy tartalmas koncertsorozatot a csillagok alá.

A zenekarok már játszani szeretnének, mi pedig viszonylag hamar ébredtünk és összehoztuk ezt az eseményt - mondta érdeklődésünkre a szervezők részéről Muraközy Péter. Összesen 460 főt engednek be a nézőtérre, ami azért is tökéletes létszám, mert ennyien vehetik birtokba az esőhelyszínként megjelölt Expresszót is. - Ezzel a programmal szeretnénk segíteni a hazai zenekaroknak, illetve szórakozási lehetőséget biztosítani a nézőknek - tette hozzá.

Minden koncertre az adott zenekar biztosítja az online jegyvásárlást, a fellépők névsora és a jegyvásárlási helyek elérhetők az Expresszó Facebook-oldalán.

Az első fellépő a Bagossy Brothers Company lesz július 1-jén, amelyre már minden jegy elfogyott, így érdemes időben megvásárolni a már ismertté vált koncertekre a belépőt.  

Ezt már olvasta!?

Álom marad az útfejlesztés Veszprémben?

A Kormány úgy döntött, hogy nem támogatja a 8-as és 82-es utak összeköttetését, valamint a megyeszékhelyre tervezett új völgyhidat sem.

Villám csapott egy nyaralóba Lovason

A káresethez nagy erőkkel vonultak ki veszprémi hivatásos, valamint balatonfüredi önkormányzati tűzoltók.

A Vörösmarty téri rendezvényen kizárólag kézműves termékekkel találkozhat a vásárló.

Pénteken kezdődik a tanítás az iskolákban

Véget ér a két és fél hónapos nyári szünet.

Itt bizony kerülni kell

Megszűnt az összeköttetés a Haszkovó és a Stromfeld utca között. Csőtörés miatt zártak le teljesen egy rövid útszakaszt a lakótelepen.

Bakony Média névjegykártya