Leszállítottak egy utast a veszprémi helyi járatról - a V-Busz közleménye

Írta:  8200 Veszprém július 01 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Rendőri intézkedéssel kellett egy utast leszállítani a buszról. Téves bejegyzés kering ezzel kapcsolatban a közösségi oldalakon. 

A V-Busz közleményét változtatás nélkül közöljük

Tegnap délután folyamán sajnálatos eset történt a V-Busz 7-es jelzésű járatán. Rendőri intézkedéssel kellett egyik utasunkat leszállítani a járműről, mert veszélyeztette a közlekedés biztonságát. Ezzel kapcsolatosan téves bejegyzések, posztok jelentek meg a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Ezúton szeretnénk pontosítani a történéseket.

Kerekesszékes utasunk 2 éves gyermekével szállt fel a V-Busz 7-es jelzésű járatára tegnapi nap folyamán 17.59-kor a Haszkovó 16. szám előtti megállóban. A felszállás során a sofőr segített az utasnak, mert a padka és a busz közé szorult. Majd arra kérte, hogy a két éves gyermekét az utazás során rögzítse az utazás biztonsága érdekében. Erre nem volt hajlandó, a gyermek közben rohangált a buszon. A járművezető a diszpécser tanácsára így nem vállalta a szállítást. Kénytelen volt rendőrt hívni. A kiérkező rendőrök a járművezetőnek adtak igazat, a hölgyet, gyermekével leszállították a buszról.
 

Nagyon bízunk benne, hogy utasunk megértette, hogy az intézkedés nem ellene, hanem éppen ő, kisfia és a többi utas érdekében történt.
 

Ezúton is felhívjuk figyelmüket, hogy tartsák be az utazással kapcsolatos szabályokat, mert ezzel az Önök és utastársaik testi épségét, egészségét, biztonságos és nyugodt utazását segítik elő.
 

Biztonságos közlekedést kívánunk!
 

Tisztelettel: V-Busz kft 

 

Az eredeti reklamáló poszt a képre kattintva elérhető:

 

Ezt már olvasta!?

Indulnak a burkolatjavítási munkák

Vége a téli útüzemeltetési időszaknak a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél.

430 ezren módosítás nélkül elfogadták az adóbevallásukat

A NAV kérés nélkül mintegy 3,8 millió magánszemélynek készítette el az adóbevallási tervezetét.

Robbantással fenyegetőzött

Perceken belül elfogták a rendőrök. 

Közeledik a második minősítés

Közeledik a második negyedéves minősítési időszak vége, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal júliusban ismét minősíti a cégjegyzékbe bejegyzett adózókat.

A kullancsok fele fertőz

A fertőzött kullancsok mintegy 98 százaléka a Lyme-kórt, a fennmaradó 2 százalékuk más betegségeket terjeszt.

Bakony Média névjegykártya