Leszállítottak egy utast a veszprémi helyi járatról - a V-Busz közleménye

Írta:  8200 Veszprém július 01 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Rendőri intézkedéssel kellett egy utast leszállítani a buszról. Téves bejegyzés kering ezzel kapcsolatban a közösségi oldalakon. 

A V-Busz közleményét változtatás nélkül közöljük

Tegnap délután folyamán sajnálatos eset történt a V-Busz 7-es jelzésű járatán. Rendőri intézkedéssel kellett egyik utasunkat leszállítani a járműről, mert veszélyeztette a közlekedés biztonságát. Ezzel kapcsolatosan téves bejegyzések, posztok jelentek meg a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Ezúton szeretnénk pontosítani a történéseket.

Kerekesszékes utasunk 2 éves gyermekével szállt fel a V-Busz 7-es jelzésű járatára tegnapi nap folyamán 17.59-kor a Haszkovó 16. szám előtti megállóban. A felszállás során a sofőr segített az utasnak, mert a padka és a busz közé szorult. Majd arra kérte, hogy a két éves gyermekét az utazás során rögzítse az utazás biztonsága érdekében. Erre nem volt hajlandó, a gyermek közben rohangált a buszon. A járművezető a diszpécser tanácsára így nem vállalta a szállítást. Kénytelen volt rendőrt hívni. A kiérkező rendőrök a járművezetőnek adtak igazat, a hölgyet, gyermekével leszállították a buszról.
 

Nagyon bízunk benne, hogy utasunk megértette, hogy az intézkedés nem ellene, hanem éppen ő, kisfia és a többi utas érdekében történt.
 

Ezúton is felhívjuk figyelmüket, hogy tartsák be az utazással kapcsolatos szabályokat, mert ezzel az Önök és utastársaik testi épségét, egészségét, biztonságos és nyugodt utazását segítik elő.
 

Biztonságos közlekedést kívánunk!
 

Tisztelettel: V-Busz kft 

 

Az eredeti reklamáló poszt a képre kattintva elérhető:

 

Ezt már olvasta!?

Regisztráltassa kerékpárját!

A Veszprémi Rendőrkapitányság is megkezdte a kerékpárok nyilvántartásba vételét.

Közel 180 tonna élelmiszert adományoztak a vásárlók

A Tesco vásárlói 178 tonna, azaz 445 ezer adag ételnek megfelelő tartósélelmiszert adományoztak a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő kampányában.

Elektromos kerékpárt lopott

Egy belvárosi iskola udvaráról vitte el a gyanúsított a kétkerekűt.

Mire ügyeljünk a karácsonyi vásárláskor?

A fogasztóvédelem szakemberei 10 pontban gyűjtötték össze a legfontosabb tudnivalókat. 

Baltával támadt a saját kutyájára

A veszprémi rendőrök egy állatkínzás miatt indult nyomozást fejeztek be a közelmúltban.

Bakony Média névjegykártya