Fiatalos lendület hajtja a Rotary kerekét Balatonfüreden és Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém július 21 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A barátságon alapuló humanitárius szolgálat – így lehetne jellemezni a világ csaknem minden országában jelenlévő Rotary klubok tevékenységét.

Hazánkban több, mint 1200 taggal 54 Rotary klub működik egyesületi formában, ezek közül kettő a régiónkban található. Így Veszprém és a Bakony-Balaton régió különösen jó helyzetben van a humanitárius elvek közvetítésének tekintetében, hiszen a több, mint húsz éve alakult veszprémi klub mellett már három éve a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém baráti közössége is aktív szereplőként mutat példát az önkéntes szolgálat jeles képviselőjeként.

A Rotary Club Balatonfüred-Veszprém 2020. július 9-i ünnepi ülésén immár hagyományosan gazdát cserélt az elnöki a lánc az egyetlen Balaton parti Rotary klubban. Leköszönő elnök Karcagi Péter foglalta össze az elmúlt 12 hónap eseményeit és eredményeit.

A leköszönő elnök elismerő okleveket adott át Hartmann Péter, Kiss Evelin, Németh Attila és Pató Sándor klubtagok részére, akik különösen sokat tettek az elmúlt időszakban a klub céljainak és terveinek megvalósításának érdekében. 
 

Ezt már olvasta!?

Országos elektronikus jegyrendszer jöhet létre

A központi rendszer legkésőbb 2019 decemberében kezdi meg működését.

Színpadon a középiskolások

Nyolcadik alkalommal adta át a színpadot a város és a megye középiskolásainak a Veszprémi Petőfi Színház.

Csalók élnek vissza a Tesco nevével

Csalók élnek vissza a Tesco nevével, ismeretlenek hamis nyereményjátékot hirdetve próbálnak adatokat megszerezni a vásárlóktól - tájékoztatta az áruházlánc kedden az MTI-t.

V-tel néven új cég jelent meg a mobilpiacon

Elsősorban a feltöltőkártyás felhasználókra fókuszálnak.

Átépítik a belvárosi csomópontot

A munkálatok már elkezdődtek. A nyár végén már új kettős körforgalmon keresztül haladhatunk át a belvároson.

Bakony Média névjegykártya