4D színház először Veszprémben

Írta:  8200.hu július 28 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Titanic 1912-es katasztrófáját eleveníti fel a Veszprémi Petőfi Színház különleges, élethű musical elődásával. A jeges sötétség tapintható és érezhető lesz a nézőtéren.

Az újszerű, sok meglepetést tartogató Titanic musical igazán különleges élményt tartogat a színházrajongóknak 2020. július 29-én, szerdán este a Veszprémi Petőfi Színházban. A 20 órás kezdés előtt már egy órával korábban megnyitjuk a kapukat és jeges frissítővel, illetve a Titanicról készült dokumentumfilm vetítésével várjuk a korán érkezőket, így érdemes időben csatlakozni az "utasokhoz".

A szünetben, még a jéghegynek történő ütközés előtt kivételes óvintézkedéseket is bevezetünk, így valamennyi nézőnek ajánlott lesz a meglepetésajándékot felvinni a második felvonásra, mert a fedélzeten hasznát veheti...

A tragikus esemény átélése, az ütközés minden eddiginél valóságosabb lesz ezen a színházi estén. A jeges óceán vize ezernyi tűként éri a nézőket, a hideg teljesen áthatja színháztermet, de ígérjük, mindenki megmenekül azok közül, akik a Veszprémi Petőfi Színháznál váltottak jegyet a Titanicra.

Az extrém élethű előadás megismételhetetlen és maradandó színházi élményt garantál mindenkinek - ígérik a szervezők. 

Ezt már olvasta!?

Várják a szavazatokat

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív rendezvényt.

Legyen balesetmentes a Nosztori!

A balesetek megelőzése érdekében a Balatonfüredi Rendőrkapitányság két figyelemfelhívó táblát helyezett ki a 73-as számú főúton.

A kórház gyermekosztályát támogatják

A Rotary Club Balatonfüred-Veszprém jószolgálati koncertet rendez a Füred Dixieland Band és Charlie közreműködésével 2019. január 23-án 19 órakor a Hangvillában.

Nem megy ki a divatból az ittas vezetés

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

Bakony Média névjegykártya