Nem engedik el az Utcazene Fesztivált a szervezők

Írta:  8200 Veszprém augusztus 03 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A nemzetközi koncertek elmaradnak, de jönnek utcazenészek és lesz Food Truck Show. 

"A fesztivál gerincét alkotó és 12 színpadot érintő nemzetközi koncertprogramot sajnálattal elengedtük, a fellépőket lemondtuk, ezzel együtt a programhelyszíneket megszüntetjük. Hagyományosan a rendezvény szerves részét képező Food Truck Showt mint gasztrorendezvényt megtartjuk, melynek
kisérőrendezvényként az előző években délutánonként megrendezendő utcazenész verseny idei évre kiválogatott 20 előadójának naponta 18:00 és 00:00 között 4 utcazenészponton bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, a szakmai zsűri szerinti legjobbat 2.000.000 Ft díjazásban részesítjük. Helyszínnek az Óváros teret és a környező utcákat jelöljük meg" - olvasható a Veszprémi Utcazene Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán

Mint írják, "a kormány rendelete értelmében zárt helyen vagy szabadtéren tartott kulturális rendezvény minden további korlátozás nélkül látogatható, megtartható, kivéve a zenés, táncos rendezvényeket. Zenés, táncos rendezvénynek minősül minden rendszeresen vagy meghatározott alkalomból, illetve időpontban tartott, nyilvános, válogatott lemezbemutatás vagy élő előadás útján nyújtott zeneszolgáltatást főszolgáltatásként nyújtó rendezvény, amelyen a részvételhez nem kell megváltott ülőhellyel rendelkezni."

 

Ezt már olvasta!?

Fokozott fogyasztóvédelmi ellenőrzéseket végeznek

A veszélyhelyzetben már több hete fokozott fogyasztóvédelmi ellenőrzéseket végez a megye teljes területén a Veszprém Megyei Kormányhivatal.

Jazz és gasztro az Óváros téren

A Rozé Rizling Jazz Napok a VeszprémFest kísérőrendezvényeként 2011-ben indult, az esemény 2019-ben július 5. és 14. között várja vendégeit.

Balassagyarmaton és Mátraházán volt szükség erre.

Többek között Robbie Williams, Depeche Mode, Bruno Mars is érkezik

Ezeket a hazai koncerteket várhatjuk a legjobban 2017-ben. Minden műfajban érkeznek kiválóságok. 

Tél a Bakonyban

Az MTI fotósa, Máthé Zoltán a téli Bakonyban sétálgatott fényképezőgépével.

Bakony Média névjegykártya