Indul a fesztiválszezon Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém augusztus 14 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Rozé, Rizling és Jazz Napok, operettfesztivál, utcazene. Sűrű napok elé nézünk Veszprémben. 

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések betartása mellett több mozgalmas eseményt is megtartanak Veszprémben, melyek az eredetileg tervezett időpontban elmaradtak a koronavírus miatti szigorításoknak köszönhetően. 

Vasárnap kezdődik a Rozé, Rizling és Jazz Napok az Óváros téren. A VeszprémFest kísérőrendezénye ezúttal önálló programként valósul meg augusztus 16. és 23. között. A Balaton környéke kiváló borászatainak kínálatát, kézműves ételeket, illetve naponta 3 koncerttel a hazai jazz élet és a jazzel határos műfajok fiatal képviselőit ismerhetik meg a gasztrokulturális élményekre vágyók.

Részletes program ITT

Jövő héten szerdán és csütörtökön tartják meg a III. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivált a Veszprémi Petőfi Színház szervezésében. Augusztus 19-én és 20-án a hungarikummá vált műfajé lesz a főszerep. A nyitóceremónia díszvendége Gálvölgyi János lesz, főműsorként pedig bemutatják a Marica grófnőt országos társulattal, illetve nagyszabású operett gálát tartanak, de további, ingyenes programok is várják a kikapcsolódni vágyókat. 

Részletes program ITT

Augusztus 26. és 29. között lesz Utcazene Food Truck Show elnevezésű gasztrorendezvénnyel, valamint ennrek kísérőjeként esténként összesen 20 utcazenész szórakoztatja a közönséget négy utcazenészponton.

Részletes program hamarosan ITT

 

 

Ezt már olvasta!?

Az egyik legintenzívebb hőhullámot éltük át a nyáron

Az idei nyár időjárása eddig összhangban alakult a régiónkat érintő éghajlati változásokkal.

Véleményezze Veszprém közlekedését!

Mennyire elégedett a közlekedési feltételekkel Veszprémben? Többek között erre is választ adhatunk és csak néhány kattintás kell hozzá.

Kulturális és gasztro élmények három napon át

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a bakonyi ízek vásárát, vagyis a Bakony Expot november 4. és 6. között a Veszprém Arénában.

Mezőgazdasági szakbolt nyílt a belvárosban

A nyitást a tavaszi munkálatok kezdetéhez igazították.

A súgó a színész nyugtatója

A láthatatlan színházi szakmákkal ismerkedhetnek meg a nézők a Veszprémi Petőfi Színház legújabb kezdeményezése, a Petőfi Szalon című beszélgetős műsor alkalmával, amelynek első eseményére hétfőn este került sor.

Bakony Média névjegykártya