Szombaton a 10-es járatok terelőútvonalon közlekednek

Írta:  8200 Veszprém szeptember 03 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Oka: lezárják a Szent István utcát.

2020. szeptember 5-én, szombaton a BAKONYKARSZT Zrt-től kapott tájékoztatás alapján 7:00 és 13:00 óra között lezárásra kerül a Szent István utca, emiatt a 6:20, 7:20, 8:20, 9:20, 10:20, 11:20 és 12:20-kor induló 10-es járatok terelőútvonalon közlekednek: a Színház megállóhely után a következő megálló a Harmat utca, majd a Dózsa térig a 3-as vonalán és megállóhelyein állnak meg az autóbuszok. A Dózsa tértől a járatok visszaállnak az eredeti útvonalra - tájékoztatott a V-Busz.  

Ezt már olvasta!?

Az utazási kedvezményeket csak érvényes diákigazolvánnyal vagy ideiglenes diákigazolványnak minősülő igazolással lehet igénybe venni.

Életet mentett a szén-monoxid érzékelő

Egy Csillag utcai lakás konyhájában található nyílt égésterű gázkazán közelében telepített szén-monoxid érzékelő jelzett be.

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

 Az elvesztett, ellopott igazolvány online pótlását azonban csak az kérheti, akinek az újtípusú igazolványa nem tartalmaz tárolóelemet (chipet).

Pénztárcát lopott a hotelből

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a 61 éves cseh állampolgárt.

A gyümölcsösökben és a szántóföldi növényeknél megkezdődött a fagykár felmérése - közölték a szakmai szervezetek vezetői hétfőn az MTI megkeresésére.

Bakony Média névjegykártya