Dixieland zene csendül fel a belvárosban

Írta:  8200 Veszprém szeptember 22 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Folytatódik a  Filharmónia Magyarország TérZene programsorozata. 

Az ingyenes szabadtéri koncertsorozata keretében szeptember 25-én pénteken az eddigiektől eltérő időpontban, 18 órakor a Posta előtti téren a DixImage Acoustic Band koncertje várja a közönséget.

"Zenekarunk, a DixImage Acoustic Band a dixieland közismert dalaiból válogatja repertoárját. Műsorunk egy aktív zenés produkció a közönség közreműködésével és meglepő hangszerbemutatóval. Műsorukban a közismert dixieland zene mellett ragtime, swing, klasszikus jazz, világslágerek, valamint modern feldolgozások szerepelnek. Örömmel zenélünk a fiatalabb korosztály képviselőinek is, mivel fontosnak érezzük az ifjúság zenei nevelését. Célunk, hogy ők is időben találkozzanak ezzel az értékes, színes zenei stílussal, hogy közülük is sokan zeneszerető jazzbarátokká váljanak. Minden fellépésünkön a közönség-zenekar kapcsolat a legfontosabb. Korosztálytól függetlenül bárki részese lehet az aktív, vidám műsornak, így a fiatalok és az idősek egyaránt bekapcsolódhatnak a zenés történetbe. A DixImage Acoustic Band előadásmódját, hangzásvilágát és stílusát meghatározza a ritmus- és fúvós szekció dinamikus kölcsönhatása." - mutatkozott be a zenekar. 

Ezt már olvasta!?

A gyalogosok védelmére hívja fel a figyelmet a rendőrség

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett baleset-megelőzési kampány Veszprém megyében is elkezdődött.

Megújul az út Nemesvámosig

Megkezdődtek a 77-es számú főút Nemesvámost érintő szakaszának felújítási munkái. 

Karácsonyfából komposzt

A tömbházas területeken 2017. január 9-től végzik a fenyőfák gyűjtését.

A vonattal érkezőknek kedvez a V-Busz új menetrendje

A vasútállomásról induló helyi járatos autóbuszok szükség esetén bevárják az érkező vonatokat.

Kiegészítő felszereléseket helyeztek el a rendőrségi autókba

Segítségnyújtást szolgáló, speciális eszközzel látta el a rendészeti feladatokat ellátó szolgálati gépkocsikat a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.

Bakony Média névjegykártya