Egy csók és más semmi operett a Veszprémi Petőfi Színház színpadán Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Egy csók és más semmi operett a Veszprémi Petőfi Színház színpadán

Írta:  Veszprémi Petőfi Színház október 11 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Lendvai Zoltán által rendezett klasszikus operettet, az Egy csók és más semmi zenés produkciót október 10-én mutatta be a Veszprémi Petőfi Színház.

„Az Egy csók és más semmi az 1940-es évek elején íródott, mégis süt belőle az emberszeretet, a megértés és valami magától értetődő bölcs derű. Talán ennek is köszönheti máig tartó népszerűségét. Na meg persze Eisemann fantasztikus slágereinek, amit azóta is bármelyikünk el tud dúdolni...” – fogalmazta meg gondolatait a darabbal kapcsolatban a rendező, Lendvai Zoltán, aki azt is elárulta, hogy olyan dalok is felcsendülnek majd a színpadon, melyek még nem hangzottak el hazai színházban. Az előadás üzenetéről úgy vélekedett: „Ha kellő humorral, nyitottsággal állunk a világhoz, ha merünk önmagunk lenni, ha kimondjuk, merjük tenni, amit gondolunk, ha nem adjuk fel a legkarcosabb helyzeteket sem, minden problémánk megoldódhat. Ránk talál a szerelem, új barátokat szerezhetünk, visszatalálhatunk a családunkhoz, megnyerhetjük a legreménytelenebb csatákat.” Hozzátette, kívánja, hogy a nézők szórakozzanak legalább olyan jól, mint ahogy azt ők tették a próbafolyamatok során.


Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

 

További nyilatkozatok ITT.

Képgaléria ITT:

Ezt már olvasta!?

Iparszerűen gyártják a kamu híreket

Az utóbbi időszakban már naponta olvasni a legnépszerűbb közösségi oldalon olyan úgynevezett álhíreket, amelyeknek semmi közük a valósághoz. 

A Tesco Mobile ügyfelei automatikusan a Vodafone-hoz kerülnek áprilisban, egyes szolgáltatásokat frissíteni kell.

Drágul a benzin, olcsóbb lesz a gázolaj

A Mol bruttó 5 forinttal emeli szerdán a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolajét ugyanakkor bruttó 2 forinttal csökkenti - értesült az MTI piaci forrásokból.

Nemzetközi hegedűfesztivál kezdődik szerdán Veszprémben

Világhírű vendégelőadók fellépésével szerdán kezdődik az ötnapos Auer hegedűfesztivál Veszprémben - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Néma megemlékezés

A hét éve tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozma kézilabdázóra emlékeztek hétfőn este Veszprémben.

Bakony Média névjegykártya