Az átlagosnál enyhébb idővel indul a jövő hét

Írta:  VMeteo.hu október 25 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hétfőn akár 17°C is lehet. 

Hétfőn változóan felhős-napos lesz az égbolt felettünk, rövid időszakokra megélénkül a mérsékelt délies légmozgás. Hétfő reggel 9°C, délután 17°C, este 13°C körül alakul a levegő hőmérséklete - írja a VMeteo.hu.

Keddtől a hétvégéig északnyugati, nyugati áramlással jórészt száraz, enyhe levegő érkezik az atlanti térségből, a sok felhő ellenére kisebb eső, zápor szerda délután valószínű. A felhőzet gyakran változik, de pár napos órában is bízhatunk. Mérsékelt nyugati, északnyugati szél fúj, ebben az időszakban reggelente 8-11°C, délutánonként 15-18°C környékén alakul a levegő hőmérséklete.

Ezt már olvasta!?

Chagall alkotások Veszprémben

A sokszínű és álomszerű képeiről ismert Marc Chagall több mint 150 alkotását tekinthetjük meg.

Választás 2018 - Törvénymódosítással lehetne elkerülni az átjelentkezők sorban állását

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke szerint törvénymódosítás kellene ahhoz, hogy az átjelentkezéssel szavazók sorban állását el lehessen kerülni a jövőben.

Nyári szünet a bíróságokon

Pénteken kezdődik és augusztus 19-én ér véget a nyári ítélkezési szünet az ország bíróságain.

Stagnál a hajléktalanok száma

Veszprémben jelenleg több mint 250 hajléktalant tartanak számon az ellátást végző Máltai Szeretetszolgálat szakemberei. Ez a szám évek óta változatlan.

Teljes terjedelmében égett egy ház Csopakon

Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely Csopakon, az Örkény István sétányon keletkezett egy kereskedelmi létesítményben hétfőn délelőtt.

Bakony Média névjegykártya