Több busz közlekedik a hétvégén Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém október 27 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A mindenszentek és halottak napján várható nagyobb forgalomhoz igazodva plusz járatokat indít a V-Busz október 31-én és november 1-jén. 

Az 5-ös járat vonalán 5T jelzéssel a Kádártai forduló – Dózsaváros – Haszkovó forduló között rendkívüli járatok közlekednek 7:23 és 17:23 óra között óránként, és vissza irányban a Haszkovó úti fordulóból indulva 8:01 és 18:01 óra között.

A 11-es járat vonalán 11T jelzéssel a Haszkovó forduló – Cholnoky forduló – Vámosi úti forduló között rendkívüli járatok közlekednek 8:06 és 17:06 között óránként, és vissza irányban a Vámosi úti fordulóból 8:32 és 17:32 óra között.

A 4-es, 4A-s, 6-os járatokon többségében csuklós autóbuszok biztosítják az utazási lehetőséget a szokásos hétvégi menetrend alapján.  

Ezt már olvasta!?

Nagy Véradó- és Egészségnap most hétvégén

14. éve tartják meg a Nagy Véradó- és Egészségnapot Veszprémben. Idén először a februári után november 3-án is megszervezik az eseményt a Pannon Egyetem aulájában.

A hiányszakmákra fókuszálnak

Megfelelő szakképesítésekkel igyekeznek mérsékelni a munkaerőhiányt Veszprémben.

Visszaköltöztek a gyermekorvosok

Ismét a megszokott helyen érhetők el a 9., 10. és 11. számú gyermek háziorvosi rendelők a Jutasi út 59-ben.

Több napon keresztül nem lesz melegvíz a lakótelepen

A jövp héten macerásabb lesz a mosogatás és a fürdés a Haszkovón. Pénteken a teljes táhőszolgáltatási területen nem lesz melegvíz. 

Ivott, majd kidöntötte az oszlopot

A 44 éves veszprémi nővel szemben büntetőeljárás indult.

Bakony Média névjegykártya