Elismerték a katasztrófavédelem tevékenységét Fotó: katasztrófavédelem

Elismerték a katasztrófavédelem tevékenységét

Írta:  katasztrófavédelem október 29 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az idei évben a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vehette át a közrend, a közbiztonság és a bűnmegelőzés kiemelkedő támogatásának elismerésére alapított Dr. Komjáthy László Díjat jogi személy vagy szervezet kategóriában.

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése, a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által 2016-ban alapított Dr. Komjáthy László Díjat Dányi Béla tűzoltó dandártábornok, megyei igazgató vette át a szervezet nevében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon október huszonhatodikán tartott átadó ceremónián.

Az elismerést annak a Veszprém megyei szervezetnek ítélik oda, amelynek a közrend, a közbiztonság és a bűnmegelőzés területén huzamos ideig végzett szakmai tevékenységét a kuratórium példaértékűnek találja. Az idei évben a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állományának több éve Veszprém megye biztonságáért végzett munkáját, együttműködését ismerték el a díjjal.

Az elismerést Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány adta át. 

Ezt már olvasta!?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban februárban alkalmazható üzemanyagárakat.

A Söptei pincétől a Homola birtokig

Magyarósi Csaba a Balaton legjobb helyeit járja körbe, videósorozatának legújabb részében Csopaktól Balatonalmádiig szemezgetett.

Kerékpáros verseny a megye útjain

Idén ötödször lesz magyarországi szakasza Veszprém és Pápa között a “Carpathian Couriers Race” elnevezésű, több fordulós országúti kerékpárversenynek 2018. április 28-án, szombaton.

Május végéig lehet felhasználni a rezsiutalványokat

Május 31-ig lehet felhasználni a tavalyról megmaradt rezsiutalványokat.

Türelmes, megértő, alapos szakember

Az üzemorvoslás területén végzett kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként Perlaky- díjat vehetett Dr. Benedek Adrien.

Bakony Média névjegykártya