PannON OtthON - online nyit a Pannon Várszínház

Írta:  8200 Veszprém november 12 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Online színházi szolgáltatást indított a Pannon Várszínház az aktuális szigorításokra válaszolva. 

Első körben az archívumukból válogatnak az elmúlt években sikerrel játszott előadásaink felvételei közül, majd folyamatosan frissítik a kínálatukat. "Ugyan az online színház nem lehet igazi színház, ám ezekben az embert próbáló időkben is rendkívül fontos számunkra, hogy kapcsolatban maradhassunk Közönségünkkel. Az online megtekinthető előadások egyúttal lehetőséget teremtenek arra is, hogy aki teheti és szeretné, jegyvásárlásával támogathassa színházunkat" - írta közleményében a Pannon Várszínház. 

Az első online megtekinthető előadás:
Vad Fruttik - Likó Marcell - Géczi János: A Bunkerrajzoló (zenés életrekonstrukció) Rendező: Vándorfi László

Az előadás megtekinthető 2020. november 18. 19.00 – 2020. november 25. 18.00 között.

Bővebb információ, jegyvásárlás ITT.

Emellett a virtuális tér egy másik szegletében útjára indították a PannOnline – Szubjektív új-ságok elnevezésű online folyóiratukat, amelynek célja, hogy fórumot teremtsen a színházról, a színház-élményből fakadó szubjektív, akár vallomásos gondolatok közlésére. A frissen indult blog szerzői között szerepeltek eddig: Csányi Vilmos, Stefanovits Péter, Dr. Vass László, É. Szabó Márta, Haász János, Bertalan Melinda. A blog ezen a linken érhető el

Mindeközben a valós térben is működik tovább a Pannon Várszínház, folynak A főnök meg én meg a főnök című előadás próbái.

Ezt már olvasta!?

Csökken az üzemanyagok ára

A Mol Nyrt. a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, a gázolajét 2 forinttal csökkenti szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Hamarosan kezdődik a Jazzpiknik

Csütörtökön kezdődik a 6. Paloznaki Jazzpiknik.

Csökken az üzemanyagok ára pénteken

A Mol 9 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát pénteken - értesült az MTI szerdán piaci forrásból.

A 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott magyar pályázat pozitív visszajelzést kapott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól (NOB).

Újabb elektromos töltőállomás Veszprémben

Tovább bővült a Veszprémben elérhető elektromos töltőállomások száma, a legújabban a héten adták át a Bagolyvári Parkolóházban.

Bakony Média névjegykártya