Jogosítványt, személyit! Virágot tessék

Írta:  8200 Veszprém március 08 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egyedi közúti ellenőrzésben lehetett része azoknak a hölgyeknek, akik kedd délelőtt a Veszprém és Kádárta közötti útszakaszon közlekedtek. 

A Veszprémi Rendőrkapitányságon hagyomány, hogy Nemzetközi Nőnap alkalmából felköszöntik a hölgyeket - tudtuk meg Adamovics Lászlótól, a kapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetőjétől.

Így volt ez március 8-án is, amikor a Veszprémből Kádárta felé vezető úton állították meg a hölgy sofőröket, akiknek egy szál virággal kedveskedtek a rendőrök.

 

Tósokiné Kovács Aranka hazafelé tartott Kádártára, amikor leintették. "Kellemes meglepetés volt ez számomra, nagyon örülök a virágnak" - mondta, hozzátéve, 22 éve van jogosítványa, most először állították meg rendőrök. 

Ezt már olvasta!?

A nyugdíjasok 90 százaléka megkapja a tízezer forint értékű Erzsébet-utalványokat a mai napig - mondta a Magyar Posta szóvivője.

A tavalyi év második felének növekvő trendjét követően idén februárban ismét mérséklődött a pénzromlás üteme Magyarországon.

Neked munka, nekem álom

A program során megváltozott munkaképességű emberek ismerhették meg azt a munkahelyet, munkakört, amiről mindig is álmodtak.

Veszélyes lehet a Balaton!

Augusztus elsejéig 13 esetben végződött tragédiával a balatoni fürdőzés.

A dínók földje lesz Veszprém

A tervek szerint nyár elején nyitja ki kapuit a Veszprémi Állatkertben a dínó park. Az első példányok már megérkeztek.

Na-Bed