Civil segítséggel szépült meg a Panoráma út

Írta:  8200 Veszprém március 19 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Önkéntes akciónapot hirdetett a Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, amihez kapcsolódva megszépítették a veszprémi Panoráma utat.

Rengeteg lelkes önkéntes gyűlt össze a megyeszékhely egyik kevésbé ismert, ám annál szebb részén, hogy összefogva megszépítsék a Giricses lépcsőről elérhető útszakaszt szombaton délelőtt. A munka koordinálásában a program vezetője, Varga Endre segített.


Temesvári Balázs, Némedi Lajos és Varga Endre

Az esemény kapcsán Némedi Lajos alpolgármester a civil társadalom által vállalt munka fontosságára hívta fel a figyelmet, Temesvári Balázs, a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója pedig örömét fejezte ki a kezdeményezés iránt. Mint mondta, nem tudnak mindenhol ott lenni, ezért nagy szükség van a civil segítségre, éppen ezért a közelmúltban mintegy húsz civil egyesülettel egyeztettek, milyen területen tudják támogatni egymás munkáját.

Az önkéntesek a nap folyamán megtisztították a Panoráma utat a letört ágaktól, szeméttől, hogy a jövőben mindenki jó érzéssel vehesse birtokba.  

Ezt már olvasta!?

Letartóztatták a berhidai kettős gyilkosság gyanúsítottját

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a berhidai férfinak, aki megalapozottan gyanúsítható a 22 éves nő és 2 éves gyermeke megölésével.

Kis költségvetésű kerékpáros fejlesztéseket javasol az LMP Veszprémben

A javasolt fejlesztések megvalósítási költsége nem haladja meg az egymillió forintot. 

Orvosi és gyógyszertári ügyeletek az ünnepek alatt

Néhány hasznos információ az ünnepekre veszprémieknek.

Szerda este fél nyolckor érkezett bejelentés arról, hogy horgászok borultak a vízbe egy csónakból Siófok aranyparti része előtt.

Több busz közlekedik a temetők felé

Vasárnaptól keddig naponta hat járatpárral több közlekedik a 6-os vonalán. 

Na-Bed