Verssel lehet fizetni a kávéért

Írta:  8200 Veszprém március 21 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ma van a költészet világnapja, ebből az alkalomból egy vers kávéházi fizetőeszközzé változik.

Veszprémben két hely csatlakozott a kezdeményezéshez. Az egyik a Balluff üzemi vendéglátóegysége, ez sokaknak nem előnyös, viszont van egy belvárosi lehetőség is a verses kávézásra, amit már ki is próbáltunk.

A Kossuth utca 6. félemeletén található Daiquiri Kávéház és Bár felkészült a vendégek fogadására. Minden asztalon megtalálható a promócióhoz szükséges kellék: papír és ceruza. A verset ugyanis nem szavalni kell, hanem kávézás közben lehet papírra vetni gondolatainkat, vagy épp leírhatjuk kedvenc idézetünket is. Cserébe pedig választhatunk az ingyenes kávék közül, presszó, cappuccino illetve latte szerepel a kínálatban.

"Oszd meg velünk gondolataidat vagy kedvenc verssorodat a Költészet Világnapján, s a kávét mi álljuk! 2016. március 21-én hétfőn egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssel vagy akár egy idézettel "fizethetik ki".
A felhíváshoz csatlakozott éttermek és kávézók szeretettel meghívják a magyar kávészerető közönséget, hogy gondolataikat és érzéseiket kellemes környezetben verses formában fejezzék ki" - olvasható a felhívás részletei az esemény Facebook oldalán

 

Ezt már olvasta!?

Három szervezet nyert támogatást

Kihirdette a Tesco a helyi, jótékony kezdeményezéseket támogató „Ön választ, mi segítünk” pályázatának nyerteseit. 

Tartalmas programok a Költészet napjához kapcsolódva

Versmondásért színházjegyet adnak a költészet napján Veszprémben.

Április 5-től üzemszerűen működik az új traffipaxrendszer

Április 5-től üzemszerűen működnek a hivatalosan Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok.

Javaslatok az idei költségvetéshez

A Fidesz-KDNP veszprémi képviselőcsoportja 2018-as költségvetéshez kapcsolódó javaslatait ismertette Ovádi Péter frakcióvezető.

Választás 2018 - 70 százalék felett a részvétel Veszprémben

A Nemzeti Választási Iroda a zárást megelőzően 18.30 órakor közölt részvételi adatokat. A belföldi szavazókörökben 68,13 százalék ment el szavazni országosan. 

Na-Bed