Verssel lehet fizetni a kávéért

Írta:  8200 Veszprém március 21 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ma van a költészet világnapja, ebből az alkalomból egy vers kávéházi fizetőeszközzé változik.

Veszprémben két hely csatlakozott a kezdeményezéshez. Az egyik a Balluff üzemi vendéglátóegysége, ez sokaknak nem előnyös, viszont van egy belvárosi lehetőség is a verses kávézásra, amit már ki is próbáltunk.

A Kossuth utca 6. félemeletén található Daiquiri Kávéház és Bár felkészült a vendégek fogadására. Minden asztalon megtalálható a promócióhoz szükséges kellék: papír és ceruza. A verset ugyanis nem szavalni kell, hanem kávézás közben lehet papírra vetni gondolatainkat, vagy épp leírhatjuk kedvenc idézetünket is. Cserébe pedig választhatunk az ingyenes kávék közül, presszó, cappuccino illetve latte szerepel a kínálatban.

"Oszd meg velünk gondolataidat vagy kedvenc verssorodat a Költészet Világnapján, s a kávét mi álljuk! 2016. március 21-én hétfőn egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssel vagy akár egy idézettel "fizethetik ki".
A felhíváshoz csatlakozott éttermek és kávézók szeretettel meghívják a magyar kávészerető közönséget, hogy gondolataikat és érzéseiket kellemes környezetben verses formában fejezzék ki" - olvasható a felhívás részletei az esemény Facebook oldalán

 

Ezt már olvasta!?

Rendkívül kedvezőek a magyar gazdaság kilátásai

Idén és jövőre is 3 százalék fölött lehet a GDP bővülése.

Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem képzései iránt

A Pannon Egyetemen a 2016/17-es tanévre felvett hallgatók száma az előző tanév adataival összevetve 12 százalékkal növekedett.

Rendőrségi elismerések állami ünnepünk alkalmából

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) állományába tartozók munkáját ismerték el a napokban.

 Márciusban eddig több mint hetven szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat.

4 136 313 érvényes szavazat kell az eredményességhez

A legfiatalabb Adácson fog szavazni október 2-án, ő 16 éves és 2 hónapos, és házasságkötéssel lett nagykorú.

Na-Bed