A dob szerda már a múlté

Írta:  8200 Veszprém március 30 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az önkormányzat elindította a “Randi szerda” elnevezésű programját, amikor is a veszprémi fiatal párok jelentős kedvezménnyel szórakozhatnak.

Azért, hogy a fiatalok még aktívabban részt vegyenek a város pezsgő kulturális életében, az önkormányzat 2016-ban meghirdette Veszprémben a Fiatalok évét - emlékeztett Ovádi Péter önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatóján, ahol bejelentette a “Randi szerda” elnevezésű programot.

Elhangzott, minden olyan fiatal pár, akiknél legalább az egyik fő 14–25 év közötti veszprémi lakos, vagy veszprémi (egyetemi, vagy középiskolai) diákigazolvánnyal rendelkezik, azok minden hónap első szerdáján számos intézményt jelentős kedvezménnyel látogathatnak, az akció áprilisban indul.

A programhoz eddig a Laczkó Dezső Múzeum, a Művészetek Háza, az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ (itt hétfő a kedvezményes nap), a Petőfi Színház, valamint a Veszprémi Állatkert csatlakozott. Ez utóbbi esetében például a belépő a “Randi szerda” napjain mindössze 350 forint. További kedvezmények, valamint a program részletes ismertetése elérhető a város honlapján, valamint a Facebook-on.

A programot koordináló Takács Emese, a Lélektér Alapítvány elnöke megjegyezte, így akár egy gombóc fagyi áráért válogathatnak a randi helyszínek között a fiatalok. Hegedűs Barbara önkormányzati képviselő hozzátette, várják a programhoz csatlakozni kívánó vállalkozásokat, hogy a fiatalok érezzék, az egész városra számíthatnak.
 

Ezt már olvasta!?

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) illetékese és az orosz Szuhoj repülőgépgyártó képviselője ült le egy asztalhoz.

Fricska kiárusítás jótékony célra

Minden szék, asztal, lámpa, fotel, váza, puff árcímkét kap aranyvasárnap, a bevételt a kórház koraszülött osztályának ajánlják fel.

Szakképzési tanévzáró

Minél előbb eredményeket kell felmutatni a szakképzés területén, mert a szakemberhiány már most is problémát okoz az országban.

Ötödik alkalommal rendezik meg a Bakony Expo-t

A Bakonyi ízek vására november 9-11. között várja az érdeklődőket. 

Négy ittas vezetővel kevesebb az utakon

Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost.

Bakony Média névjegykártya