Az esőhelyszínen is gazdag a kínálat

Írta:  8200 Veszprém április 24 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Bár a rossz idő a Veszprém Agórába száműzte a Turisztikai szezonnyitó több programját, a kínálatban ez nem mutatkozik meg, a szervezők lelkesedése pedig töretlen.

A Kolostorok és kertek rendezvényterületére tervezett programokat a Veszprém Agórában tartják, a várban, valamint a város kiállítóhelyein pedig az eredeti terveknek megfelelően várják az érdeklődőket. AVeszprém Agórában a megfelelő alap hangulatról a Légierő Zenekar gondoskodott a megnyitón, majd 16 óráig zajlanak a programok a helyszínen.

  • 11.00-11.30 ZENÉS UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL ZENÉS UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL ZENÉS UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL– a Veszprémi Petőfi Színház színművésze és gyermek művészei, Halas Adelaida, Keil Adelaida és Keller Márton előadása
  • 12.00-13.00 JÓGA FOGLALKOZÁS Papp Anikóval (Aktívzóna Egyesüle JÓGA FOGLALKOZÁS Papp Anikóval (Aktívzóna Egyesület)
  • 13.30-14.00 KIS-BAKONY NÉPTÁNCEGYÜTTES BAKONY NÉPTÁNCEGYÜTTES BAKONY NÉPTÁNCEGYÜTTES néptáncbemutatója
  • 14.00-15.00 AZ ÉGIGÉRŐ PASZULY AZ ÉGIGÉRŐ PASZULY AZ ÉGIGÉRŐ PASZULY –a Kabóca Bábszínház előadása HELYSZÍN A HELYSZÍN A HELYSZÍN A KAMARATEREM KAMARATEREM KAMARATEREM!
  • 15.00-15.30 A veszprémi A veszprémi A veszprémi GIZELLA GIZELLA GIZELLANŐIKAR műsora
  • 15.30-16.00 SELFIE-ÉS VIDEÓPÁLYÁZAT DÍJÁTADÓ

Ezzel párhuzamosan ugyanitt várja a látogatókat a Nyitott műterem, kézműves foglalkoztató, színházi-irodalmi társasjáték, illetve a helyi termelők portékái is, de emellett még sok-sok izgalmas kikapcsolódás garantálja a tartalmas vasárnapot kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A galéria megtekintéséhez kattintson ide!

Ne feledkezzünk el a további helyszínek programjairól sem:


 

Ezt már olvasta!?

Alkoholtilalom Lyonban a mérkőzések napján

A lyoni prefektúra hétfőn bejelentette, hogy a városban tilos alkoholtartalmú italok értékesítése a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek napján.

Negyven métert csúszott a domboldalon

A gyermeket a tűzoltók hozták fel az Eplény közeli völgyből, hogy a mentők ellássák. 

Három jármű ütközött

Összeütközött egy teherautó és két gépkocsi kedd délután Veszprém megyében, a 71-es főút balatonalmádi szakaszán, a Thököly utcai kereszteződés közelében.

Halálos vonatgázolás

Balatonalmádi belterületén személyvonat ütött el egy gyalogost.

Na-Bed