Bábok a városházán

Írta:  8200 Veszprém május 03 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

„Amit a Kabócáról feltétlen tudni kell…” címmel nyílt bábkiállítás a 15 éves Kabóca Bábszínházról a városháza aulájában kedden délelőtt.

A Kabóca Bábszínház küldetése, hogy mosolyt varázsoljon az előadásaikra érkező gyerekek és felnőttek arcára - hangoztatta a megnyitón Porga Gyula polgármester. Emlékeztetett, a 15 évnél nagyobb múlttal rendelkezik a városban a bábjátszás, két sümegi fiatalember honosította meg nálunk a bábokat.

 

Elhangzott, a városháza aulájában elhaladóknak kivétel nélkül jó kedvet varázsolnak a kiállított bábok, amik 85 bemutóból merítenek anyagot, melyeket a 15 év alatt 3800 előadás alkalmával összesen 400 ezer néző tekintett meg.
 

Ezt már olvasta!?

Öt halálos áldozatot követelt a merénylet szombaton.

Második esélyt kapott az autós

Néhány centin múlott annak az autósnak az élete, aki figyelmen kívül hagyott egy stop táblát Veszprém határában. Videó is készült. 

Elindult a Városom Veszprém Mozgalom

Tegyünk közösen azért, hogy Veszprém még szebb legyen.

A nyaralásra is a sportcipőt pakolja el először

Rubint Réka szerint csak magunkra számíthatunk az életben és úgy látja, egyre többen választják az egészséges életmódot Magyarországon.

A munkanélküliség további csökkenését várják az elemzők, miután az év elején a várakozásoknál kedvezőbben alakult a mutató.

Na-Bed